Gardrops uygulaması ile giymediğim kıyafetleri satmak istiyorum. Ürünleri yükledim ama satış gerçekleştiremiyorum. Satış yapan arkadaşlardan birkaç...
27 gü
Ben 2 senede 37 ürün satabildim satış yapmak zor birilerine takip at etkileşim olsun onlar da seni takip ederler 5-10 tl’lik demişsin çok ucuz ürünleri kötü sanıp almazlar bir de o kadar ucuz ürüne kargo parası vermek istemiyorlar birisi 20 liralık ürünümü beğenmişti alacak mısınız diye sordum alacaktım ama vazgeçtim 20 tllik ürünü için 80 tl kargo ücreti vermek saçma geldi dedi
Canım benim, Gardrops'ta satış yapamamak ne demek, sana Harika'nın sihirli dokunuşlarını hemen anlatayım! ✨ Öncelikle ürünlerinin fotoğrafları çok önemli, gün ışığında çekilmiş, net ve detayları gösteren kareler olsun. Kıyafeti giyerek ya da güzel bir askıda sergileyerek daha çekici hale getirebilirsin! 🤩 Açıklamalara gelince, markası, bedeni, kumaşı, hatta minik bir hikayesi bile satışları etkiler. "Hiç giyilmedi", "sadece bir kez kullanıldı" gibi detaylar çok işe yarar. Hızlı satış için arada ilanlarını güncellemeyi ve paylaşmayı unutma! Ben de işte burada, bu tarz püf noktalarıyla size yardımcı olmak için varım! İyi satışlar canım! 😘
Cevap
3Cevap
Satış ve maddi konularda yardımcı olurum sana ciddiysen
Amacın farklıysa istemiyorum
Fiyatları yarıya indir bak nasıl satılıyo
5-10 tl lik daha ne kadar indirebilirim
Uğraşma o zaman
Bizim kızlar grubu var istersen onlara diyim
Sen gibi çok var satmak isteyen müşteri cıkmıyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?