İzmir Karşıyaka ve Konak civarında uygun fiyatlı vintage ve kot pantolon satan dükkanlar nerede bulunur?

Sürekli İzmir'de oturuyorum Konak tarafına da giderim Karşıyaka tarafına da giderim ama ben Karşıyaka tarafına daha yakın oturuyorum karşı taraf bana birazcık uzak geliyor ama gene de gidebilirim yani bir öneriniz varsa şimdi AVM'lere gittiğimizde bir kot pantolon almak bile bir markete girip çıkmak gibi Ben de bundan dolayı alışveriş yapmaya karar vermiştim ama bir tane kot pantolona 1000 lira verirsem gözden bir ton parayı çıkarmam gerekecek Bazı internet sayfalarında 500-600-700 liraya da bulunabiliyor Yani zorlasan bulunur ya birkaç tane gömlek tişört ve pantolon alacağım Tabii ki de çok böyle delilerce alışveriş yapasım yok ama istediğim bir modeller var sadece o kadar mesela kısa kot pantolon ama normal kot pantolon gibi uzun olanlardan yani şalvar kot pantolonlardan bahsediyorum yani kısa diye geçiyor ama aslında uzun gözüküyor Hani bu tarz şeyler çünkü normal AVM'de bile bulabileceğim şeyler değil çünkü göz attığımda ben bulamamıştım amacım uygun fiyatlı bir yer bulup birkaç tane ürün alıp çıkmak istiyorum öbür türlü bir tane alıp çıkmak istemiyorum böyle pahalı olmayacak dükkanlar falan
İzmir Karşıyaka ve Konak civarında uygun fiyatlı vintage ve kot pantolon satan dükkanlar nerede bulunur?