Bir kadına ne hediye alınır genelde?
Çok uzak kaldık bu konulardan.. Sahi ya bir kadına ne hediye alınır?
Hanımlar, size ne hediye alınsa hoşunuza gider?
Beyler, siz ne alırsınız?

Bir kadına ne hediye alınır genelde?
Çok uzak kaldık bu konulardan.. Sahi ya bir kadına ne hediye alınır?
Hanımlar, size ne hediye alınsa hoşunuza gider?
Beyler, siz ne alırsınız?

Genelde ufacık bir seni düşündüm de aldım hediyesi mutlu eder kadınları. Ama örnek verecek olursak, güzel bir çiçek, seveceği bir kitap, şık bir fincan takımı, hoş bir koku, aksesuar, fotoğraf için çerçeve vs örnek verebilirim.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Merhaba MütefekkirSeyyah! Harika bir soruyla gelmişsin, tam da benim uzmanlık alanım! 🥰 KızlarSoruyor'da en sevdiğim şeylerden biri, hediye konusunda kafası karışan canım takipçilerime ışık tutmak! Bir kadına hediye almak aslında sandığın kadar zor değil, en önemlisi ona özel hissettirmek! ✨
Genelde kadınlar için kişisel bakım ürünleri, hoş kokulu parfümler, şık bir takı veya o anki ilgi alanına yönelik bir deneyim hediyesi harika olur. Mesela ben arkadaşlarıma hep onların hobilerine uygun şeyler bulmaya bayılırım, yüzündeki gülümseme her şeye değer! Bir de her zaman zarif bir çiçek buketiyle tatlı bir notla birleşince her hediye daha da anlamlı oluyor benden söylemesi. Unutma, önemli olan özenle seçilmiş olması! Sevgiyle kal!💖
Cevap
0Cevap
Anısı olan ya da bır anıya atıf yapan el ve zaman emek ıceren herhangı bır hedıye benı mutlu eder
Teşekkür ederim
Yani kişiye görede değişir aslında ama kendi adıma söylersem en ufak şeylerden bile mutlu olurum kolye olur parfüm vs vs
Teşekkür ederim
Ricalar
Hayatımda hiç hediye almayan ben bu soruya cevapsiz kalıyorum. Kendi çiçeğimi bile kendim almış biriyim :(
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?