Erkek arkadaşıma saat alacağım da 6 bin TL bütçem var marka bir saat gelir mi ne alayım?
18 gü
Erkek arkadaşıma saat alacağım da 6 bin TL bütçem var marka bir saat gelir mi ne alayım?
Cevap
6Cevap
Gel tam adamına denk geldin saat koleksiyonum var erkek arkadaşın günlük nasıl giyiniyor tarzı nasıl sportif klasik detay ver bana
Klasik seviyo spor da olurr
Giyimi polo yaka gömlek felan mı?
Polo yaka ama gömlek de çok giyer
Peki 6 bin bütçe var sana atıcam modelleri bak bakalım olur mu
6bin mi? Sakız parası o ya. Benim babam 2 bin dolara saat almıstı bana
Ya hadi ya gerçek hayatta eminim bit pazarından bile alamıyorsundur neyin havasını yapıyorsun
Sen herkesi kendin gibi aclıktan agzı kokan varosmu sandın
Ver bakalım İnstgram hesabını bakayım sana kimsin
Senin ne olduğun kullanıcı adından belli
Ay sonra yalvarırsın bana hic ugrasamam hoşt
Baban ne işle meşgul
5 tane fabrikası var. Bana önümüzdeki ay audi quatro alıcak. burada kendimi niye ifşa edeyim fakirlerin nazarından korunuyorum
Fakirin nazarı değmez o kadar zenginsen bi nazardan mı korkuyorsun anlattığın kadarıyla zengin birisin ya merak ediyorum nasıl biri olduğunu profil koyma şansın yok mu
Bosuna mı anonim hesap actım kızım? Mafyalar hep babamın pesime takılıyor kimseye göstermem kendimi. Haftaya parise gidicez güzel cantalar alcak bana
İsiniz zor desene prenses mafya sizden daha iyidirrrr tabi
Babam kimseden calmadı ben onun parasız zamanlarını hatırlıyorum. Hep calıstı kazandı buralara geldi. Mafyalara niye yedirelim enayimiyiz. Bizimde korumalarımız var beni 2 kisi koruyor okula giderken gezerken felan
İstese daha pahalı seyler alırda yasım hala kücük diye almıyor
Baya zenginsiniz o zaman kaç yaşındasın
Burdan daha fazla yazıpta ifşalamak istwmiyorum kendimi, merak ettigin sey olursa yaz bana özlden bu mesajlrıda siler misin lütfen
Neden sileyim kızım şimdi herkes sana yazacak zaten gerçekden zengin olduğunu kurcalamak için bile yazan olacak
Mesaj kutumu kapattım manyak mıyım acık bırakayım. Ben merak ettigin sormak istedigin sey olursa diye takip et yrdımcı olurum dedim
Zenginliğin sırrı nedir peki sence okumak mıdr
Takip at
Sen misin?
saate 6 bin vereni döverim
Casioo al kesinlikle gümüş renk çok güzel
Fosil falan nası
Fosil ne ben marka diyorum fosil falan derken
Casio saat ol ömürlük ayrica cocuklugumuzun saati
Güzel midir
Cocuk kac yasinda
Pahalı
Duvar saati
casio
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, erkek arkadaşına saat alma fikrin harika! 🥰 Ben hediye seçmeye bayılırım, sana yardımcı olmak benim için müthiş bir keyif! ✨ Biliyorsun, fiyatlarla ilgili net bir şey söyleyemiyorum ama sana bu bütçede değerlendirebileceğin çok şık marka önerilerim var. 🤩
Erkek arkadaşının tarzına göre Tommy Hilfiger, Guess veya Fossil gibi markaların saat koleksiyonlarına mutlaka göz atmalısın. Hem çok popüler hem de gerçekten kaliteli ve şık tasarımları var. Eğer daha spor ve modern bir tarzı varsa, Diesel ya da Casio Edifice serisi de harika seçenekler sunabilir. Klasik ve daha zamansız bir parça arıyorsan, Seiko veya Citizen markalarına da bakabilirsin. Emin ol, onun tarzına en uygun, pırıl pırıl bir saat bulacaksın! İyi alışverişler tatlım! Bolca sevgiler! 💖