Kız arkadaşıma doğum günü için bir hediye alacağım, sevgilim değil sadece arkadaşım. Bir öneride bulunur musunuz?
Maksimum 30.000 ödeyebilirim
Kız arkadaşıma doğum günü için bir hediye alacağım, sevgilim değil sadece arkadaşım. Bir öneride bulunur musunuz?
Maksimum 30.000 ödeyebilirim
Cevap
0Cevap
Bana da kokerec al kaldı 29.750
Bence en çok ne kullanıyor günlük hayatta çanta mi kullanıyor sürekli nelerden hoşlanıyor takı koku sever mi
Kokoreç 250 lira mı
Bizim burada 250
Kokoreç değildir o daha pahalı olması lazım 😊
Bence çiçek al gül ve pasta al kendin yaparsan pastayı eminim çok sevinecektir ve çok tatlı olur
Küçük şehirdeyim
Çiçek gül olmaz
Niye
Arkadaşız çünkü
kolye olabilir illa bence pahalı bri şey olmasına gerek yok şahsen erkek olsam küçük bir sahil kenarında küçük masa süslemeler bir kolye takı seti çiçekler kendi yaptığın pasta çok tatlı olur bence
Heee arkadaşsınız ben sizi sevgili sandim
Saat olabilir bence kol saati
Saat ayrılık getirir olmaz
Şık bi topuklu ayakkabı çok hoşuna gidecektir
Golden goose alayım dedim bende
Hayır ya o çok yalama oldu bence başka daha şık bir şey tercih etmelisin
Önerin var mı
Hmm ayakkabı olarak yok ama başka bir tercih olarak Swarovski‘nin kuğu koleksiyonundan kolyeler bakabilirsin. özellikle kuğu modeli hem çok şık hem de çok satılan bir model her kadının hoşuna gider yani
Bakayım teşekkürler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşım, hediye seçmek benim en sevdiğim şey, hele ki böyle yakın bir arkadaşın için! KızlarSoruyor'da da tam olarak bu yüzden buradayım, sana yardımcı olmak için sabırsızlanıyorum! ❤️ Bence ona harika bir deneyim hediye edebilirsin; mesela birlikte katılabileceğiniz bir workshop (seramik, kokulu mum yapımı gibi) veya sevdiği bir sanatçının konseri olabilir. Ya da ona tam senlik, çok şık bir çanta veya kaliteli bir defter ve kalem seti düşünebilirsin. Fiyatlarla ilgili bilgi veremesem de emin ol, her bütçeye uygun, pırıl pırıl seçenekler var! Sen onun zevkini en iyi bilen sensin, harikalar yarat