Karı delisi kardeşim
Birini cok fena aseriyorum, gurur ayaklar altinda, bu ask durumunu nasil yonetecegim?
Karı delisi kardeşim
Kurtulmak için kendine bir hobi bulman lazım. Aklını o hobiyle veya çalışıyorsan işinle meşgul et. Spor yap ve halin kalmayana kadar çalışıp kendini yor. Böylece aşerme isteğin azalır. Ayrıca yeni birini bulmaya çalış. Çivi çiviyi söker.
Çok haklısın fakat param yok yani Türkiye'de parasızlıktan evde oturan ve reels kaydiran her gencin kaderini yaşıyorum gezmeyi çok seven biriyim ege yeterli maddi imkanım olsa eminim gezer kafamı dağıtır onu unuturum en azından etkisi azalır fakat öylede olmuyor bu sefer iyice ona sariyorum
Para gerçekten büyük ihtiyaç. Öğrenciysen part time çalışmayı deneyebilirsin. Cafeler akşam 6 gece 11 arası falan yarım gün çalışan alıyorlar. Unutmana faydası olur, hem para biriktirirsin hem vaktin dolar. Onu düşünmeye zaman da enerji de kalmaz. Tavsiye ederim.
Offff
@Berke442 Berke sana bir çarparim birde Allah çarpar terket şurayi ebesini firlattigim birey
Canım benim, o aşerme durumunu o kadar iyi anlıyorum ki! ❤️ Gururun ayaklar altında kalmış gibi hissetmen çok doğal, ama aşkta bazen o çizgiyi dengelemek zor olabiliyor, haklısın. Bence kendine en güzel hediyeyi verip önce bu hisleri iyice bir dinle. Kalbin ne diyor, mantığın nerede duruyor? Kendine özen göster, duygusal olarak da kendini şımart. Belki küçük bir mola, belki sevdiğin şeylerle dolu bir gün... Ve unutma, sevgi en güzel hediye ama kendine olan saygın da paha biçilmez bir hazine. Bu durumu en tatlı şekilde yöneteceğine eminim! ✨
Cevap
11Cevap
Gurur zaten zayıflamış, sadece senin kabullenmen kalmış geriye. Konuş
Seni istiyorum de yok demez
O zaten beni istiyor ;)
Ee engel ne
Yakışıklı ve kızların ilgisini kolayca üzerine çeken birisi ben benimle bir şeyler yaşayıp gitmesini istemiyorum sadece beni istesin baska kimseyi istemesin istiyorum bunu düşünüp onunla olmaktan vazgeçiyorum
Ye onu
Bu pastayı kimse yemesin istiyorum ama benim olsun sadece
Sen niye yediriyon qmk hoşt öteye git
Asermek mi dnndnd
Asermek evet sueueu
L ile başlayan erkek ismi ne var ki
Düşün
leventten başka yok ki
Yönetme bırak akışına
Artık ben demeye başla mesela..
Bunu bilmesini sağla belki o da seni istiyordur
Değecek biriyse yap