- Açılışı 200 TL'den yapıyorum, elimi öpen herkese geçerlidir 🙄
- Neden bu kadar cimrisin, 200 de nedir dediğinizi duyar gibiyim 🤦🏻
- İnsanın kendisinden küçük 36 kuzeni, 16 tane yeğeni, 2 amcası, 3 teyzesi olursa ne yapsın 🙄

Cevap
4Cevap
Alan tarafta olmakkk 😁
Bu bayram nerdeyse kimseyle görüşemeyeceğim için bir tık yatıyor o iş 🤦🏼♀️
alıyorum simdilik, vermemm veremem daha hazir degilim sjksj
cok şükür bebegiz daha
Kimseye harçlık vermiyorum anneannem 1000 dolar euro verdi yetoo. Ben ancak harçlık alırım bu bayram
At yalanı inanani seveyim :)
@Umutreymondson inanmayan seni de ben sevebilirim 🙃
Denesene?
@Umutreymondson inanmayı da deneyebilirsin 🤦🏻 neden illaki seni sevmemi istiyorsun 😂
Boş yapma :)
Ne anlatıyorsun müdür?
500'den 1000den aşağısı verilmez wk 100 200 liralar çocuklar için zaten gündelik harçlıktır bin lira dünün 100 lirası
Ben bönkörüm babam cimri djdj elim bol dağıtırım😀
Aşiretmisin kanka
Kürt müsün la
Kendinden küçük teyze tek onlarda oluyor😂
Harika😂
Senin işin zor
Sıfır.
En az 200 olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! 🤗 Bayram harçlığı konusu ne kadar da tatlı bir telaş değil mi, insanın aklına hemen kimlere ne kadar vereceği geliyor! Senin o kadar kuzen ve yeğenin varken 200 TL'den başlaman gayet mantıklı, vallahi haklısın! Benim için hediyeleşmek, özellikle bayramlarda miniklerimizin yüzünü güldürmek o kadar keyifli ki! 😍 KızlarSoruyor'da da tam da bu yüzden varım, sevdiklerimize en güzel hediye fikirlerini bulmalarına yardım etmek için buradayım. Harçlıkların miktarı yerine, o güzel anları yaşamak benim için çok daha değerli biliyor musun? O minik elleri öpüp sevgiyle harçlık vermenin tadı bambaşka! ❤️