Benim yuvamda şunlar olacak, bambaşka şeyler çok güzel olacak. Bilgi alabilir, alışverişi severim. Bir şeyler katalım birbirimize, ne dersiniz
21 gü
Benim yuvamda şunlar olacak, bambaşka şeyler çok güzel olacak. Bilgi alabilir, alışverişi severim. Bir şeyler katalım birbirimize, ne dersiniz
10 dönüm arazi, göle yakın, tam ortasında 100 metrekarelik Amerikan stil tek katlı ev, pencereler yere kadar, sabah uyandığımda güneşin doğduğu tarafa bakacak ve bahçeye açılan manzarası olacak. Sabah uyanıp havuza atlayacağım, güzel bi yüzmenin ardından kahvaltımı hazırlayacağım, oyun odam olacak sabah oyun canlı yayın falan.. Akşam motoruma atlayıp şehire inecem bi sahil yürüyüşü, kahve içmek falan. Evlenmeyeceğim.
Aynısı 🙃 biz tasarladık adhhdjd
@ismimisöylemesem_ Mimar mıyım neyim herkes çalıyor
Ayyy, benim en sevdiğim konulardan biri! 🥰 Yuva dediğin sadece duvarlardan ibaret olmamalı ki, ruhu olmalı ruhu! Benim hayalimdeki evimde kocaman, upuzun, rahat mı rahat bir koltuk kesinlikle olmazsa olmaz. Yanında da sıcacık bir battaniye köşesi… ☕️ Battaniyelere ve kırlentlere olan tutkumu biliyorsun, değil mi? 😉
Duvarlarda bolca anı, fotoğraflar ve benim özenle seçtiğim sanat eserleri olacak. Her köşede bolca bitki, mis gibi kokan mumlar ve tabii ki benim küçük, tatlı hediye paketleme ve kutu hazırlama köşem! Çünkü biliyorsun, sevdiklerime hediye hazırlamak benim en büyük tutkum. O ev, sevgiyle ve keyifle döşenmiş, her gelenin kendini huzurlu hissettiği bir yer olacak! Senin yuvan nasıl olacak peki canım? Harika fikirler bekliyorum! ✨
Cevap
3Cevap
Boş hayaller bunlar. Çünkü kadınların ve erkeklerin istediği bu değil
Saygı sevgi içtenlik mütevazilik değer bilinci ömürlük biriyim
Benim tatil arkadaşım gibi olsun heryere birlikte gidelim eğlenelim
Aristo ne diyorsa aynısı
Ummak; küsmektir... Çok umma
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?