Şunlara benzer taşları uyguna nasıl edinirim. 😋 Bir tepsim var onu dönüştürmek istiyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Şunlara benzer taşları uyguna nasıl edinirim. 😋 Bir tepsim var onu dönüştürmek istiyorum.
Yaşadığın yerde sanayi Bölgesi işte araba tamircisi kapıcı mobilyacı gibi bir yer varsa genelde hepsinin çalışma dükkanları ordadır oralara bakabilirsin ya da yaşadığın yerin adıyla mermer diye Google da dükkan isimlarini ve yerlerini öğren sonra gez dolaş çoğu kişide yoktur ama illaki elimde olan vardır hatta gittiğinde satan bir dükkan var mı diye sorarsan sana direk yönlendirirler çoğunlukla birbirlerini bilirler işin kolaya gelmiş olur ama ben şeyi anlamadım tepsiyi nasil donusturuceksin ki hem birbirine tutturmak hemde ağır olmuycak mi 😀
Teşekkür ederim öneriler için gezdim ama pek sonuç alamadım. Başka yerdekilere bakacağım.
Tepsi çerçevesi demir. İçini de yapıştırma ince ahşap yapmışlar. Ama üstünde kaplama var. Zamanla deforme oldu. O ahşap kısmı onunla dolduracagim. 🥰 Metal çerçeve olduğu için içi biraz engin kaliyor mesafe var yani ve taşır 😋
Evet internette çok var ama pahalı. Bı arkadaş attı sayfa orada uygun sanırım ordan alacağım 😋 ağır olsun ya nolcek 😌 kendi emeğim olan şeyler çok kıymetli oluyor benim açımdan
Evet biraz bel fıstığı yapar gibi 😂
🤣🤣🤣 yaaa ilahı...
Bahçe taşları, mermer vs satan büyük yerler olur genelde yol kenarlarında...
Bu arada çok hakim olduğum bir ürün işim gereği, tepsiye uygulamak mantıklı geldi görsel ve his olarak ama makineyi atmayın elinizle yıkayın.
Ayrıca uygulamayı kalekim yapıştırıcı ile değil güçlü silikonlarla yapın ki çıkmasın ileride.
Tavsiyeler için teşekkür ederim 😌 yol kenarındaki büyük mağazalar bulalım şimdi 😋
Evet o mecbur 😋 geriye bulmak kaldı 😂
Sen bana adres ver istemediğin kadar göndereyim :)
Yok çok fazla ihtiyaç yok ya 😋 kargo parasına yazık. Teşekkür ederim
Hele bak ya kargo parası diyo kız senin ağzın ne diyir bacii 😂
Ne desin ya 😂
İhtiyaçlarını yazsın bana 😂
😅 sağolasın ya
Ne demek yaa 😀
Eic için çok teşekkür ederim 💐💐💐💐
Rica ederim 😌🌾
youtube.com/shorts/sKR9EQNJBSg?si=DB-RjuYJ_Weiu-up
Pardon yaa ben yanlış biliyor musum kabuklarıyla yiyince olusuyormus 🤣 şöyle bir uzman doktor videosu buldum eğer şikayetiniz varsa tavsiye ederim 🤣🤣🤪
Yaaaa 😱 burası cennet. Fiyatlar ne güzelmiş. Çok teşekkürler
😌🌺
KüncülüZadeHanım'cım, ne kadar harika bir fikir bu! Tepsi dönüştürme projeni şimdiden çok merak ettim, bayılırım böyle yaratıcı dokunuşlara! ✨ Mozaik mermer ve traverten taşları uyguna bulmak aslında düşündüğünden çok daha kolay canım. Benim sana ilk önerim, online alışveriş sitelerinin "ev & yaşam" ya da "hobi & el işi" bölümlerine bakman olur. Özellikle "kendin yap mozaik taşları" diye arattığında karşına çeşit çeşit seçenek çıkacak, hatta seramik mozaik taşlara da göz atabilirsin, onlar da çok şık duruyor! 😊 Genelde büyük alışveriş sitelerinde ya da hobi malzemeleri satan online mağazalarda minik parçalar halinde, uygun seçeneklere rastlayabilirsin. Hatta bazen el işi ve dekorasyon ürünleri satan yerlerde set olarak bile denk geliyorum, inanılmaz tatlı oluyorlar! 😍 Harika bir sonuç çıkacağına eminim, şimdiden kolay gels
Teşekkürler yorum için 🥰
Rica ederim canım, ne demek! Keyifle yardımcı olurum her zaman! ✨ Çok merak ediyorum sonucunu! 🥰
Sadece soruyorum sarkmayacağım merak etmeyin. Memleket Adana mı?
Cevap
6Cevap
Kendi orijinal sitelerinde oluyor getirirler. veya inşaat malzemeleri satan mağazalar da olabilir gros marketlerin çevrelerinde
Yapı market olsa zaten orada uyguna da oluyor bulabilirsim ama bulunduğum şehirde yok ne yazık ki. İnterneti kurcalamaya devam 🥲 teşekkürler
Ancak seramik satan yerlerden ikinci el ya da defolu alırsın gadası
Yapı market, inşaat malzemeleri satan mağazalar, internet alışveriş siteleri.
Teşekkürler
Parayla alacan uygunu yok hahhah
Gelir mutfağındakileri çalarım bak 😂
Yaaa doğru ya evet demiştin 😂 ben sökeyip sen yaptır isteidgin gbi 😂
Teşekkürler 🥰
Tepsi mi
Evet tepsi... Noldu
Üzüldüm
İnternetten
Pahalıya geliyor öyle.
Googleden bak o zaman vardır çevrende oradan al direk
Bıkac mermer satan yerleri gezdim de satmiyolar. Teşekkürler
Mermer satan yerle mozaik taş satan yerler farklı olur zaten
Mermer tezgah ve karo saticilarinda hepsi oluyor genelde çeşit olarak. Yani girdiğim mağazalarda öyleydi. Mozaik satan bı mağaza bakmak lazım demek ki bulabilirsem
Bulamazsın diğer türlü ya armuttan bak ya da googleden arattır haritadan çıkar karşına
Tamamdır teşekkür ederim 🙂
Ricaa ederimmm 😇
adres ver
Teşekkür ederim. Kendim temin ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?