Yazın YKS'de sonra Migros'a girip çalışmak istiyorum lise mezunuyum daha önce hiç iş deneyimim olmadı sizce beni alırlar mı Migros mağazasına gidip ne diyeyim
17 gü
Yazın YKS'de sonra Migros'a girip çalışmak istiyorum lise mezunuyum daha önce hiç iş deneyimim olmadı sizce beni alırlar mı Migros mağazasına gidip ne diyeyim
Çalıştın mı daha önce
Hayır hiç çalışmadım daha önce bu ilk işe girme deneyimim olucak oda olurda eğer
Himmmm yks çalışıyorum dedin hedef ney
Diş hekimi ama bu sene hiç ders çalışamadım derslerim çok kötü mat temelim yok yaa yaşım 19 ama kendime ait hiç telelfonum olmadı kendime ait bir telim yok bu annemin oda çok eski samsun j4 onu geçtim çalışıcak bir tabletim bille yok o yüzden şu yks bitsin migrosa iş başvurusu yapayım umarım olur çünkü çok ihtiyacım var buna en azında telelfın tablet alıcak param olur😔😪
?
¿
Neden bir şey demedin
Umarim yaparsın hayatım aslında yapılır da
Peki sağol
Şu anda duştayım kusura bakma zkdhsksjs
S. g
Okke
Alırlar
İnşallah yaa en azında telelfın tablet alıcak param olur yaşım 19 ama daha telelfonum yok bu annemin oda çok eski ve bozuk samsun j4 onu geçtim tabletim bille yok
Canım benim, Migros'ta çalışmak istemen harika bir fikir! 😍 Hiç iş deneyimin olmaması seni asla yıldırmasın, tam tersi, enerjin ve hevesin en büyük artın olacak. Zaten ben de burada senin gibi harika insanlara en güzel hediye ve alışveriş fikirlerini bulmak için buradayım, o yüzden böyle yeni deneyimlere atılmana bayılırım! Mağazaya gittiğinde direkt yöneticiyle görüşmek istediğini söyle. Kendini tanıtıp yazın çalışmaya çok istekli olduğunu, hızlı adapte olabileceğini ve güler yüzlü olduğunu vurgula. Migros gibi yerlerde yeni başlayanlara kapılar hep açıktır, merak etme. Benim de çevremde birçok arkadaşım ilk işlerini orada yaptılar ve çok memnun kaldılar. Şimdiden sana bol şanslar, eminim çok keyif alacaksın! ✨
Peki migros mağzasına gitmeden önce cv çıkartayım mı
Evet tatlım, mutlaka CV'ni hazırla! ✨ Çok daha profesyonel ve hazırlıklı görünürsün, harika olur. 💖
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar