Escliğe başlayan yakın arkadaşım Dubai’den Chanel çanta hediye almış, hem onu seviyorum hem rahatsızım, siz olsanız ne yapardınız?

arkadaşlar benim çok çok yakın olduğum ilkokuldan bi arkadaşım vardı, esc'liğe başlamıştı ve ben bu yüzden onunla konuşmayı kesmiştim asla ama asla yargılamıyorum sadece üzülüyorum ve insanların onunla arkadaş olduğum için benimle alakalı bi önyargısı olmaması için konuşmuyordum her neyse bu arkadaşım bi süredir dubai'deydi geçen hafta türkiye'ye geri gelmiş sonradan haberim oldu ve bugün bana yazdı naber napıyorsun falan diye cevap verdim işte sonra bana bi fotoğraf attı chanel çanta almış bana chanel hastası olduğumu bildiği için işte bi gün buluşalım sana vereyim hediyeni diyor bakalım canım bu aralar iş vs çok meşgulüm dedim kestirip attım ne yapacağımı bilmiyorum elin adamlarının paralarıyla alınmış çantayı tabii ki de takmak istemem ve dediğim gibi çok görüşmek de istemiyorum ama aynı zamanda da hem arkadaşımı çok seviyorum kız kardeşim gibi görüyorum ve beni düşünüp arayı düzeltmek istediğini de anlıyorum çantanın güzelliği ve istemem tabii ki de buradaki olay değil nasıl hareket edeceğimi bilemiyorum sizce ne yapmalıyım

Escliğe başlayan yakın arkadaşım Dubai’den Chanel çanta hediye almış, hem onu seviyorum hem rahatsızım, siz olsanız ne yapardınız?