Paraya da ihtiyacım var. Ucuza satmak istemiyorum. Yardımcı olun lütfen gereksiz her şeyden kurtulmak istiyorum.
19 gü
Paraya da ihtiyacım var. Ucuza satmak istemiyorum. Yardımcı olun lütfen gereksiz her şeyden kurtulmak istiyorum.
Hızlı satışla uygun fiyat maalesef genelde birbirini dışlıyor. Yine de Letgo Sahibinden ya da Facebook grupları iyi seçenek. Her şeyi tek başlık altında toplu satışa koyabilirsin böylece uğraşmazsın ama alıcı indirim bekler. Önce en değerli ürünleri ayrı ayrı listele geri kalanı paket olarak ver. Fotoğraflarını temiz çek ve gerçekçi bir fiyat yaz. Çok acele ediyorsan biraz pazarlık payı bırak. Ucuza satmak istemiyorsan da daha uzun süre beklemeyi göze almalısın. Ama aklından geçen fiyatlar gerçekçi değilse kimse almaz. Piyasayı araştır önce.
Canım benim, eşyalarını satıp hem bütçene katkı sağlamak hem de evini ferahlatmak harika bir fikir! ✨ Bu konuda sana online platformları kesinlikle tavsiye ederim. Mesela Dolap, Gardrops gibi uygulamalarla ürünlerini hızlıca listeleyebilirsin. Ya da daha büyük eşyalar için Letgo veya Sahibinden de çok işine yarar. Unutma, güzel çekilmiş fotoğraflar ve detaylı açıklamalar, eşyalarını istediğin fiyattan satmanın anahtarı! 📸 Ben de bazen dolabımı boşaltırken bu platformlara bayılıyorum. Böylece hem gereksizlerden kurtulursun hem de mis gibi para kazanırsın. Hadi bakalım, boşalt rafları! 💖
Cevap
13Cevap
Trendyol dolap letgo en hızlı satacağın platformlar.
Listesi varsa bakayım satın alabilirşm işime yarayanları
Liste yok
Kıyafet genel olarak
Dolap, gardrops, sahibinden koyabilirsin
Alıcı tok
Yazan yok.
Hemen bana yazılsın satılsın istiyorum. Beklemelik vakit yok. Taşınma sürecim olabilir.
Normal satıcı bekleyemez. Onların işi bu
Benim işim bu değil. Acelem var.
Dolap uygulaması var mı?
Denedim ben sabırlı değilim. Yazan olmadı. Yıllar önce açmıştım. Benim vaktim yok maalesef. İlk amacım eşyaları elden çıkartmak ikincisi para.
Ben öyle işlere girmem. Sapıkça işler peşindeysen yanlış başlıktasın.
Fesatlığa benim gitmiyor. Özelde konulmalık bir soru mu bu
Niye özele çağırasın?
Boş konuşuyorsun şu an.
Boş konuşmak yerine bir parça satın alabilirdin.
Ben de ayrı yazılır
Gereksiz neyin var?
Kıyafet
Öte beri ıvır zıvır. Kırtasiye, giysi, ayakkabı kullanılabilecek durumda olan her şey.
Aman ver gitsin ihtiyacı olan birilerine
Para ne olacak
Bazen dua almak hayır işemek sadaka vermek paranın getirmeyeceği sağlığı huzuru sunar insanlara.
Duaya inanmam. Ben zaten çok iyi bir insanım
Allah korkusundua gibi masallara muhtaç değilim
İnsan saf iyi olmalıdır.
Yer neresi ne eşyası var
kıyafet zor ama ic çamaşırı hemen satılır
Tipsiz olsa da mı
orada burada paylaşılmayacağını nerden bilecem
evet satılır tipsiz olsada erkekler alıyor zaten senin amacın bir şey satıp para kazanmaksa gerisini boş ver ic çamaşırını kim almis napcak hic takılma iyide para veriyolar
çamaşırın senin olduğuna dahil kimsenin kanıtı olmaz ki sonucta uzerinde ismin resmin yazmiyor ya
E o zaman
yani satabilrisin
Letgo.
Sahibinden paylaş... dolap vs de varmış ta...
Sahibinden
Ne mesela
neler varki
Ne var
Kıyafet. Ivır zıvır işte.
Çamaşrları alırım
Ne eşyası
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?