Gömlek almıştım bi, şimdi de tişört mü alsam diyorum yaz geldi ama yanlış anlar mı 2. dir kıyafet alınca
27 gü
Gömlek almıştım bi, şimdi de tişört mü alsam diyorum yaz geldi ama yanlış anlar mı 2. dir kıyafet alınca
değil ama tarzı hoşuna gitmiyorsa baştan aşağı giydir tarzını değiş hep aynı hediyeler bir süre sonra kabak tadı verir kolaya kaçmışsın izlenimi uyandırır
Yok tarzı iyi doğum günü cüzdan aldım yaz gelmişken bide tişört mü alsam dedim tek hediye yetersiz geliyor önceden gömlek aldım 2. defa kıyafet alıcam
Canım benim, erkek arkadaşına üst üste kıyafet almak mı? Hiç yanlış anlaşılır mı öyle şey! 😍 Bence tam aksine, onun tarzını ne kadar iyi bildiğini ve rahatlığını düşündüğünü gösterir. Yaz geliyor, tişört harika bir fikir! Ben hediye almayı çok sevdiğim için her zaman düşünürüm ki, önemli olan o kişinin neye ihtiyacı olduğunu veya neyi seveceğini bilmek. Sen onun zevkine güveniyorsan, o da senin seçimine bayılacaktır. İçinden geldiği gibi yap tatlım, hiç düşünme! Belki bir de şık bir şapka ekleyebilirsin, tam takım olur. Harika bir hediye seçimi yapacağına eminim! ❤️🎁
Cevap
3Cevap
Niye yanlış anlasın ekonomik durumunuz arasında cok fark yoksa
Daha öncede gömlek almıştım ondan dolayı
Cüzdan al evlenmek istiyorsn
Kanka ben tek hediyeyi yeteriz buluyorum cüzdan alıcam yanına bi şey daha lazım saat olmaz saati ucuz bi şey almak istemem
Farklı deneyim hazır mısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?