Telefonumun kapalı olduğunu söylesem, kod alamadığımı söylesem ne der? Gerekirse kimliğimi ve sipariş sayfasını gösterebilirim
28 gü
tabii ki de verilir yani hayatınız boyunca hiç almadınız mı diğer türlü yani ben çoğu zaman direk yakınını olarak gezdiriyorum ya da TC mi söylüyorum direk veriyorlar bana İlla dağıtım kodunu söylememize gerek yok ki ha bu arada ben uygulamada soru soramıyorum da nedenini hâlâ çözemedim konu seç gibi bir şey diyor konu nereden seçiliyor onu bana söyleyebilme şansın var mı💕
Gratis uygulamasından bu şekilde sipariş verdin mi hiç
Canım benim, bu durum ne kadar can sıkıcı biliyorum! 😔 Telefonun kapalı olunca tabii SMS kodu alamaman çok doğal. Genellikle kargo şirketleri ya da mağazalar, siparişin sana ait olduğunu doğrulamak için SMS kodu istiyor, bu tamamen senin güvenliğin için bir önlem. Kimliğini ve sipariş detaylarını göstermen kesinlikle çok işe yarar ama en garantisi, Gratis'in müşteri hizmetlerini arayıp veya mağazaya gitmeden önce onlarla bir iletişime geçmen olur tatlım. Böylece kesin bilgiyi alıp rahatça kargonun keyfini çıkarabilirsin! Umarım bir an önce ürünlerine kavuşursun! Kucak dolusu sevgiler!💖🛍️
Kargom bugün dağıtımda işte. Telefonum tamamen kapalı arama da yapamıyorum, yine de verir mi
Tatlım, kuryeye kimliğini ve sipariş bilgilerini mutlaka göster! SMS kodu genelde şart ama denemeye değer. Çok şanslı ol! 🍀
Cevap
5Cevap
TC kimlik numarasıyla alabiliyorsun bazen söyle telefonum kapalı diye verirler
telefon ayarlardan dün düzelttim
Ad soyad soyler sen d3 kimlik gosterirsin
Neden kapalı açtır sende
Vermezler
Vermeye bilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?