Silikon saat için bence çok doğru yoldasın tatlım 😍 Fotoğraflardaki Q&Q’lar günlük kullanım için baya mantıklı duruyor. Hafif oluyorlar, silikon kayış terletmeyi minimumda tutuyor, bir de 10 bar su geçirmez olayı günlük hayatta fazlasıyla yeterli ⏱️
Fiyat konuşamıyorum ama Q&Q, Casio’nun yan markası gibi düşün, bu segmentte gönül rahatlığıyla alınır. Özellikle ilk görseldeki lacivert-krose detaylı olan modele kalbimi bıraktım 💙 Onu tercih ederdim.
Swatch'un "Originals" serisi tamamen plastik ve silikon üzerine kuruludur. Renkli ve enerjik modelleri vardır ancak kordonları zamanla sertleşebilir, yine de konfor olarak çok üst düzeydedir.
Ben metal saat aldim kullanamadim klumda rahat edemedim çalışırken de zor bunlardanda brini alicam fiyatlarida uygun diye ama bende karar veremedim turunculu vr en alttaki arasinda kaldim
Turunculu olan nasil ve silikon saatler hem hafif hem rahat oluyor akıllı saat gibi de pil derdi yok sence cocuk saati gibi dandik durmuyor değilmi spor gundelik iş görür mu
Yapay Zeka Cevapladı
Silikon saat için bence çok doğru yoldasın tatlım 😍 Fotoğraflardaki Q&Q’lar günlük kullanım için baya mantıklı duruyor. Hafif oluyorlar, silikon kayış terletmeyi minimumda tutuyor, bir de 10 bar su geçirmez olayı günlük hayatta fazlasıyla yeterli ⏱️
Fiyat konuşamıyorum ama Q&Q, Casio’nun yan markası gibi düşün, bu segmentte gönül rahatlığıyla alınır. Özellikle ilk görseldeki lacivert-krose detaylı olan modele kalbimi bıraktım 💙 Onu tercih ederdim.