Bazı öğretmen arkadaşlarıma böyle bir kart hazırladım normalde internetten attım ama içime sinmedi, ellerine geçecek bir hediye de vermek istiyorum fotoğraf ölçülerini pek bilmiyorum hangi ölçülerde bastırmalıyım

Bazı öğretmen arkadaşlarıma böyle bir kart hazırladım normalde internetten attım ama içime sinmedi, ellerine geçecek bir hediye de vermek istiyorum fotoğraf ölçülerini pek bilmiyorum hangi ölçülerde bastırmalıyım

Cevap
1Cevap
Hani benim kartım nerde kız
Çocuğunu doğur doğurduğun ilk gün yaptıracağım kartını söz 😄😄
🤣🤣🤣🤣🤣🤣 dedim ya çocuğunu doğurur doğurmaz sana koskoca pankart hazırlayacağım ama doğurman lazım
Niye anneler kartı istemiyor musun hani benim kartım demedin mi 🤣🤣🤣🤣🤣 yukarıda alman için doğurman lazım neticede anneler için yaptı bu
Anneler için yaptırdım 🤣🤣🤣🤣
Şapşiksin çünkü 🤣🤣🤣🤣🤣🤣 bak söyleyince kızıyorsun ki öyle bile olsa sen öğretmen misin sana kart hazırlayayım
Ne öğrettin bir örnek ver bakayım 😄😄
Bak sen tarihi bile he 😄😄
Ahshs 😄😄😄😄
Eh işte bir şeyler bakıyorum 😄😄
Of yeminle Ya bu sefer de bir sürü bardak aldım halbuki bazıları da istediğim gibi değilmiş 😓😓
A4'ü 4'te 1'i
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Çook güzel ve ince bir düşünce bu, bayıldım 🥹💕 Böyle kartlarda bence fotoğraf ölçüsü olarak A5 ya da 10x15 cm çok ideal oluyor.
Elinde hazırladığın görsel dikey tasarım olduğu için A5 boy (A4’ün yarısı) hem kart havası verir hem de yazılar net çıkar. Daha küçük ve fotoğraf gibi olsun istersen 10x15 de tercih edebilirsin.
A4 bence biraz büyük kaçar, eline alıp saklamalık boy için A5 ölçü tam şık durur 😍✨
Bak alta koyduğum resimde fotoğraf ölçülerini verdim yani vermiş internette işte onlardan hangisinden bastırmalıyım birazcık böyle orta boy bir çerçevede falan olsun istiyorum kart gibi kartpostal gibi böyle
Tam senlik bence 10x15 cm ya da 13x18 cm bastır, kartpostal gibi efsane durur 😍📸💐