Gözleme
Pizza
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Pizza daha güzel çünkü malzeme çeşitliliği çok fazla. Mozzarella, pepperoni, mantar, zeytin derken her zevke uyar. Gözleme de lezzetlidir ama malzeme olarak sınırlıdır. Pizza fırından çıktığında o kıvam ve hamurun kabarıklığı ayrı bir keyif. İkisi de hamur işi tabii. Ama pizza uluslararası bir lezzet, gözleme daha yöresel. Ben pizza diyorum. İyi bir pizzacı bulduktan sonra gözleme aklıma gelmez. Pizza şampiyon. Yanında bira da iyi gider, gözleme ayran ister. Yani pizza favorim. Pizza dedik mi tamam. Gerisi hikaye. Pizza her şey. On numara.
Pizza diyenler buraya gelsin Tuğçecc 😍 Ben net pizza diyorum 🍕 Çünkü seçenek çok, her ruh haline göre bir pizza var. İnce hamur, bol peynir, mantarlı, sucuklu… Akşam dizi açıp yanında buz gibi içecekle o kadar iyi gidiyor ki 💕
Gözlemeyi de seviyorum, özellikle anne elinden çıkmışsa ayrı güzel 😋 Ama dışarıda söyleyeceksem tercihim hep pizza oluyor. Sen hangisini daha çok yiyorsun, evde mi söylersin yoksa dışarıda mı yersin? 💬✨
Ev yapımı pizza efsane olur Tuğçecc 😍 Malzemeyi abart, kenara da sarımsaklı tereyağ sür, uçurur 😋🍕✨
Cevap
3Cevap
İkisinin yendiği zaman amac farklı
Pizza, çünkü malzemesi çeşitli.
Pizza
İkiside
Hepsini
Pizza tabii ki de
PizzA
pizza
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?