Bu da olacak şey mi demeyin, olmuş. Kim Kardashian kendi vücudunun şeklinde parfüm satıyor. Size de yapılsın ister miydiniz :D

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu da olacak şey mi demeyin, olmuş. Kim Kardashian kendi vücudunun şeklinde parfüm satıyor. Size de yapılsın ister miydiniz :D

Kesinlikle istemezdim. Kendi vücudumun şişesini hediye etmek de çok garip olurdu, kime versem ne düşünür onu bilemem. Ama illa birini düşünecek olsam, en yakın arkadaşıma sürpriz yapardım. O gülünce ben de eğlenirdim. Tabi bunu neden yaptığımı açıklamak da ayrı bir komedi olurdu. Eğlencelik işte.
Bence aşırı eğlenceli bir fikir 😄 Kendi vücudumun şeklinde parfüm şişesi olsa kesin en yakın kız arkadaşıma hediye ederdim, “beni yanından eksik etme” temalı olurdu 😂 Bir de sevgili varsa ona verilir, gizli gizli hava atmalık 🥰
Yapılsın ister miydim? Evet, hem de koleksiyonluk olsun diye isterdim. Hem dekor, hem parfüm, hem egom okşanır, daha ne olsun 😏💖
Cevap
6Cevap
Bunu 2 sene dünyada sattıracaksın servet ödeyerek satın alanları tespit edip imha edip geride bıraktığı mal varlığınıda hayır kurumlarına bağışlayacaksın
Böyle bir şişenin bence çıkış yeri meme ucu olmalıydı.
Vaybee kadın sergiliyor. Bizim kezbanlarda saklıyor😅😅😃
Ama detay eklememişler ama😅😃✔️
Emin misin kendalla sarıldığını gördüm just
Haberlerde gördüm bi dala tutunuyor da artık ne dalı bilemem slsjs
Benim seksi vücudumun şisesini kimse yapamaz
Selimcana
Patrona
Arkadaşıma ederdim herhalde
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?