İkimiz de öğrenciyiz, atıcam dedi diye istedim kendimi kötü hissettim şu an ve hiç param yok su ve yiyecek bir şeyler alacaktım kantinden ayıp mı yaptım dostlar

İkimiz de öğrenciyiz, atıcam dedi diye istedim kendimi kötü hissettim şu an ve hiç param yok su ve yiyecek bir şeyler alacaktım kantinden ayıp mı yaptım dostlar
Cevap
14Cevap
Miktar düşük ama ihtiyacın varsa istemek ayıp değildir
250 tl'nin nesini istiyorsun Allah cc aşkına. Arkadaşın o senin.
Çalışan biri değilim demir öğrenciyim 250 senin sigara paran benim 2 öğün yemek param fark bu.
Üzülüyorum ben öğrencilerin bu durumuna ya. Zamanında da bende yaşadım. tek kuruş destek almadan. Hafta sontali inşaatlarda amelelik yaptım idar ettim bir sekilde
hayir sonucta verdigin parayi geri istiyorsun o para senin cebinden cikti niye yanlis birsey olsun
Yok sonuç olarak sende de para yok hani keyfi isteseydin tamam sonuç olarak Senin de o para ihtiyacın var
Yo yanlış bir durum yok, onun için de yok senin için de
Sadece aynı şeyi yaşasam kötü hissderdim
Kötü de hissetmemek gerek. Sonuçta borç vermişsin, geri ödeyeceği süreyi iyi ayarlaması gerek. Bence iletişimde ol. Kötü hissetmesini engelle
250 yide istemezsin ya ben olsam borçu verdiğim gibi engeli çakarım
Farkındaysan öğrenciyiz çalışan insanlar değiliz.
Madem okadar fakirdin vermeseydin arkadaşsan verdiğin paranın hesabını yapmazsın kızın durumu olsa verir zaten istemene lüzum yok ben birine borç vericeksem geri istememek kaidesiyle veririm karşı tarafın eline geçince verir zaten
Tamam en yardım sever sensin
Aynen benim sanada tavsiye ederim verilen şey istenmez öğren bunları
Hepimiz İlaydayız!
Niye ayıp olsun
Yok, borç almış sonuçta. İstemek hakkın
Evet
Lütfen sakın üzülme, üniversitede benim de parasız ve aç az günlerim olmadı.
Sağolun haklısınız
Ama eğer yine vermezse niyeti kötü demektir. Arkadaşlığını bitirmen gerekebilir. Biri de benim eşofmanımı almıştı, defalarca istedim vermedi. Ben de hesabımız ahirete kaldı deyip iletişimi kestim
Ben atayım g3l
İşte bu yüzden kımseye borç vermem
İnsanı maddiyat ile sınarsın
Anlamadım
neden yanlış olsun
Ayni şeyi yaşasam kötü hissederdim
normal bir durum bunun nesi ayıp istemek
Onda da yok ve şahsen aynı şeyi yaşasam kötü hissederdim
o zaman bir müddet uzak kalmalisin gerekirse o kadınla konusmalisin
Sınıf arkadaşım
yani çok uzulduysen konuş üzgün olduğunu soyle
Konuscam
Istememnde hakliisin
Haklısın ama sanırım ondada yok
Doğrusunu yaptın
Yanlış değil.
Ne kadar borcu
250
Gerçekten mi
Rüya
Bölüm ne sizin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Borç istemekle en ufak bir yanlış yapmadın miniğim 😌 İkimiz de öğrenciyiz kafası bambaşka, 250 TL az para değil, üstüne bir de su, yemek gibi temel ihtiyaçların var. Arkadaşın da “atıcam” demiş zaten, sen sadece hatırlatmışsın. Bu ayıp değil, sorumluluk 💸
Mesajlarına bakınca da pişman olmuş, özür de dilemiş. Kalbini çok kırmadığı sürece bu olayı büyütme, ama kendini suçlu hissetmeyi de bırak 😉💕