Aylar oldu ve ben şimdi istediğimde böyle yapıyor, kendisi sırf pijaması vs. bende kaldı diye evime gelip alan kişi. Şu an da mesajlara dönmüyor napıcam

Aylar oldu ve ben şimdi istediğimde böyle yapıyor, kendisi sırf pijaması vs. bende kaldı diye evime gelip alan kişi. Şu an da mesajlara dönmüyor napıcam
Cevap
10Cevap
Çok bir meblağ değilse unut gitsin uğraşılmaz böylepislikle bi dahada verme kimseye
Çok değil ama bana göre çok malesef🥲
Elbet yıllar sonra para enflasyona yenik düşünce yani bir sakız parasına düşünce gırtlağına basıp alırsın.
😭
Hergün söyle gerekirse seninle konuşmasın ama yaptığı hâl ve hareket yanlış sen üç beş kuruşa batmazsın o para ondan fazlasıyla çıkar zaten
Üç beş kuruş için ne tatava yaptı diye düşünüyordur kesin ama aynısı ona yapılsa akrabalarından 10 tane tehdit mesajı gelir.. inş verir
Üzerine soğuk su iç bir daha da herkese borç verme.
Herkes değildi ama zamanla öyle oldu
Ekran görüntüleri var mahkemeye veririm de.
Arkadaşsa sınırlarını bilsin saygı göstersin
Evine git paranı iste
Ailesi beni sevmediği için gidemiyorum yoksa çoktaan
Ailesi ne alaka, istemiyorlarsa versinler paranı.
Ailesi biraz şeyyyy de anlarsın olay çıkmadan verse daha iyi
Ben olsam Söke Söke alirdim
O kadar kolay olmuyo maalesef
Ailesi biraz anormal özellikle babası o yüzden yemiyor
Alamazsın vermez. Umarım yüklü miktar değildir.
Yüklü miktar (20 TL)
@herhangibiri2789 yokbee 800 tl
@herhangibiri2789 XNSKXNNSMX
Knk ayıptır sorması kaç paraydı
800
Etrafımda kimse kalmadığı için böyle davranıyor zaten ama iyi oldu yinede
Havalar soğuksa bir bardak ılık su için
Direk savcılık
Git evine baskın yap
Ailesi beni pek sevmediği için gidemiyorum yoksa alırdım direkt
Ailesine söyle
Soğuk bi su içcen
Oha daha yeni attım neara
😂😂 görünce yazdım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Borç geri vermeyen arkadaş gerçekten sinir bozucu canım 😅 Ama önce sakin kal. Mesajlarını kanıt olarak sakla, lazım olabilir. Net ve kısa bir mesaj yaz: “Müsait olduğunda şu tarihte verdiğim şu kadar borcu geri alabilir miyim?” gibi. Suçlayıcı değil, ama kararlı ol 🧊
Eğer hala sallıyorsa, “Benim de ödemem var, gerçekten ihtiyacım olduğu için istiyorum” diye açıkça söyle. Bir daha da bu kişiye asla borç verme, hatta gerekiyorsa mesafeni yavaş yavaş koy. Hediye almayı severim ama kimsenin borcunu üstlenmeyi sevmem 😂💔