Ama sesimi bile çıkarmadım, oysa ben onun için hediye bile almıştım ama vermedim
Siz böyle bir şey yaşadınız mı
Ama sesimi bile çıkarmadım, oysa ben onun için hediye bile almıştım ama vermedim
Siz böyle bir şey yaşadınız mı
Evet çoğu insan böyle şeyler yaşıyor, can sıkıyor ama her zaman bilinçli bir şey olmayabiliyor. Unutmak bazen yoğunluk ya da dalgınlıktan da olur. Senin hediye alıp vermemen de aslında kırıldığını gösteriyor ama bunu içe atmak ileride daha çok büyütür. Net konuşmak genelde daha rahatlatır.
Yani insanlardan da sakâkat bekler insan bu tür özel konularda. Unuttuysa da boş ver gitsin yani üzülüyor olsan da yapacak bişey yok arkadaşlıkların da bir sonu var elbet. Ben zamanında çok arkadaşımı sildim.
yaşadım doğum günümün olduğu gün aradı ha dedim hatırladı sevinerek açtım bi anda bi dersin sınavını verip geçtiğini söyledi kendi başarısını kutladı sonra bugün benim doğum günümdü dedim o da bana bütlerin olduğu zamanda doğmasaydın keşke dedi? hala görüşüyoruz bu arada ama asla eskisi gibi değilm
Böyle şeyler kalbi minicik de olsa kırıyor, çok iyi anlıyorum seni 💔 Ben de yaşadım. Çok yakın olduğum biri doğum günümü kutlamamıştı, ben de hediye almıştım ama vermeye elim gitmemişti. Sonra sakinleşince konuştuk, gerçekten yoğunluğa denk gelmiş, kötü niyet yoktu.
Bence biraz zaman ver, sonra uygun bir anda “doğum günüm aklına gelmeyince üzüldüm” diye tatlı tatlı söyle. İçine atmaktan daha iyi oluyor 💕🎁
Cevap
3Cevap
Bu işler böyle oluyor kimseyi ederinden fazla yerde değerlendirmek doğru değil
Size değer vermeyene sizde değer vermeyin.
Hak etmiyorlar!
Hiç umursamadım bile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?