Kurye siparişimi yanlış adrese götürmüş, yanlış şikayet açtım vicdan azabı çekiyorum ne yapmalıyım?

Waffle sipariş ettim online olarak ödedim siparişim teslim edildi gözüküyordu ama teslim edilmedi ben de görüş başlattım sipariş gelmedi diye ilk defa böyle bir şey yaşadım adam karşı binaya götürmüş geri getirmiş kapı numarasına dikkat etmemiş hani sordu söyledim dedim keşke arasaydınız bilgi verseydiniz geri bildirim yollamazdım aldı telefonu önce merhaba siparişim geldi yazdı sonra kuryeye bir yaptırım olacak mı diye yazdı görüşteki adam da geri bildirimlerinizi not aldım ve bizim için önemli olduğunu özellikle eklemek isterim yazdı kuryeci çocuk yeniydi galiba çok korktu ben de müşteri hizmetlerini arayıp yanlış bildirim gönderdim diyebilirim dedim öyle olmuyor benden kesecekler dedi siparişi de aldı geri götürdü ben çok vicdan yaptım bilmiyorum hani hakka girmekten korkarım umarım benim yüzümden bir sıkıntı yaşamaz
Kurye siparişimi yanlış adrese götürmüş, yanlış şikayet açtım vicdan azabı çekiyorum ne yapmalıyım?