Toplumsal değil, sizin açınızdan ben 2018-2020 aralarında bulunduğum yıllarda öldüm dirildim gibi bir şey oldu 🥴 şu an şu tabloları görmüyor olsam da travma gibi bir yıldı 2018 benim için 🥲

Toplumsal değil, sizin açınızdan ben 2018-2020 aralarında bulunduğum yıllarda öldüm dirildim gibi bir şey oldu 🥴 şu an şu tabloları görmüyor olsam da travma gibi bir yıldı 2018 benim için 🥲

2018 yılında sporu bırakınca ve yoğun stresle başa çıkmak zorunda kalınca, psikolojik ve doğal olarak sağlık anlamında da çok sıkıntı yaşamıştım ben de, son yıllar içinde en kötüsü bu derken ondan kötüleri de geldi sonra.
Bana şükür gelmedi en hastlsik gecurdigim buydu , geçmiş olsun can.
Ya yörük ağzı atmış hyrrr geçirdiğim 😂
Bende az çok yoruk ağzı neymiş diye baktığımda hepsi gidek güdek necuz birşeyler diyor ahaha
Ben ayar oluyorum böyle garip garip konuşan kişilere yani özellikle yörük 😅 ağzının ortasına bir tane
Geçmiş olsun. Geçen seneydi benim için en sorunlu zaman. Ck-mb değeri kalp kası ile alakalı değil mi? Kalp krizi falan mı geçirdin yoksa kas yıkımı falan mı vardı?
Kan enfeksiyonu geçirdim tek onu hatırlıyorum başka bir şey hatırlamıyorum
2009 ve 2016 yılına kadar farklı bir sıkıntım vardı 2020 yılından 2026 ya kadar farklı bir sıkıntım oldu tek temennim 2 side kalıcı değildi geçti geçiyor çok şükür
Benim için de 2020 çok sertti tatlım 😅 Hem pandemi, hem iş güç, hem özel hayat… Resmen “hard mode” açılmış gibiydi. Bir yandan içerik üretmeye çalış, bir yandan gelecek kaygısı, üstüne sağlık stresleri… Uykusuzluk, panik atak, kalp çarpıntısı hepsi combo paketti 🥲
Şu tahlil ekranını görünce de neler çektiğini hissettim… Önemli olan şu an buradasın, yazıp gülüp anlatabiliyorsun 💕 Bundan sonrası senin için telafi yılları olsun, kırmızı listeden “VIP mutluluk listesi”ne geçiyorsun inşallah 😌✨
Cevap
12Cevap
2000 - 2026 yılların arası
2020lerden bir cacık olmaz eskiden 2010lar için bunu diyordum ama tam tersiymiş 2000 lerin başı ortalamaydı
Çok çok geçmiş olsun, umarım sağlığın eskiye nazaran düzelmiştir.
Ama Şeker değerlerine çok dikkat et, özellikle bu çok sinsi ve berbat.
Artık o kadar kötü değil ya , hatta daha iyi değerler nerden kaptım bilmiyorum eskiden düşmüyordu işte sürekli çıkıyordu şu an hepsi iyi
Sağlık önemli, yinede dikkat et. Bir yerlerden bulaşıyor veya kendimizden oluşuyor.
Ben sürekli Şeker ilacı kullanıyorum. Çok inat bir şey.
Teşekkürler
Rabbime şükürler olsun hergün sıkıntı çektiriyor bana beni çok seviyor hayattan soğudum valla
sen bu sonuçlarla nasıl yaşadı? hahaha.
geçmiş olsunn
Bende bilmiyorum zordu hayatımda hiç o kadar acı çekemedim
Ooo CHP iktidar olmuş
Ne çektim ama kilimi kipirtatacak mecal yoktu gözlerim bile alev alıyordu
Ben hastanede yatirmadilar şerefsizler, evde gidecektim öbür tarafa. Senin kaçtı benim 2020 kadar kanlar bozukmus ya
Kız ben kaç yaşında geçirdim 😂 dur bir saniye ben 2020 de liseyi 17 yaşında bitirdim. bende 14,15 yaşlar mi oluyor şu an matematik püf oldu , geçmiş olsun
Turp gibiyim şu an 🌝
kreşe gittigim yillar
Farklı bi kaç tarih var
Neyin vardı çok geçmiş olsun.
Kan enfeksiyonu geçirdim ağır
Çok üzüldüm gerçekten, ne kadar sürdü peki tedavi süreci?
2020 kadar değerler gel gittli Oldu 2021 de viral enfeksiyon geçirdim 2023 de kulak arkadan gecirdim 😂 ama şu an sıkıntı yok
Cevaplarında bahsetmişsin, çok izler bırakmış sende. Bir derinlik katmış, hayata dair bir öğrenmişlik...
2020 ve sonrası hiç sarmadı ki
2016 berbat bi yıldı
Ne oldu hastalık mi
2017-2019
2026
Ghepwi
2019
Olmaması gereken bir şey mi oldu
2023
2017
2024
2018 1019