Coca Cola markasına ait koleksiyonluk kalem. Coca Cola figürünün altın kaplama olduğunu düşünüyorum. Nerede, nasıl satabilirim?

Coca Cola markasına ait koleksiyonluk kalem. Coca Cola figürünün altın kaplama olduğunu düşünüyorum. Nerede, nasıl satabilirim?

Dolap sahibinden letgo gibi yerlerde satabilirsin fakat bu tür eşyalar sadece koleksiyoncular tarafından satın alınır. Ülkede koleksiyoncu olup bu tarz üretim limiti olan eşyalara önem vereni bulman gerek oda bu tür 2. el satış platformlarımda bulabilirsen.
Yaklaşık değerini merak ediyorum aslında ona göre bir fiyata koymak istiyorum
6000 TL ye satarsın.
Coca Cola + Cross ikilisi baya koleksiyonluk parça tatlım 😍 Böyle ürünlerde olayı “altın kaplama mı, limitli seri mi, sertifikası var mı?” bunlar belirliyor. Kutusu duruyor, çok iyi 👍
Gerçek değerine yaklaşmak için önce internette; letgo, sahibinden, Dolap, Facebook koleksiyon grupları ve özellikle “koleksiyon kalem” gruplarına bak. Aynı modelden ilan bulursan, oradaki açıklamalara göre kendine ilan hazırla. Altın değeri içinse bir kuyumcudan sadece kaplamayla ilgili fikir alabilirsin ama fiyat konuşamıyorum canım 💛
Cevap
3Cevap
Vay vay vay sen bunu nereden buldun da aldın da koleksiyon yaptın hocam
Babam coca cola firmasında çalışırken aldı. 15 yıldır falan duruyor
Açık arttırma sitelerine bak.
100 dolar civarında
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?