Sahibinden taklit site beni dolandırdı, 4700 TL gitti bankaya ve savcılığa gitsem paramı geri alabilir miyim?

Arkadaşlar normalde çok dikkat ederim ama başıma bir olay geldi, fazla tanıdığım olmadığı için size sormak istedim. Ben yakın zamanda taşınacağım bu nedenle diğer evime fazla gelecek olan eşyaları sahibinden üzerinden satmak istedim, diğer ürünleri kullanıcılar gelip temin etti sıkıntı olmadı, fakat aptallık ettim elimdeki süpürgeyi başka illerden biri gelir de alırsa veririm kargoya diye kargoya açık yaptım. Sabah bir wp numarası sanki kadınmış gibi videolar istedi sorunları sordu baya konuştu sonra bana dedi ki satın alıyorum sizin mail e bildirim gelecek onu onaylar mısınız ben de canım onayladım ve banka değişik bir şekilde AED şeklinde tutarı onaylıyor musunuz deyince bastım meğerse mailime gelen mail sahibinden gelmemiş o siteyi taklit etmiş. Hesabımdan 4700 çekti. Tabii bir sürü sövdüm ama engel attı. Hakkımı da bırakmak istemiyorum ama yapabileceğim bir şey var mı sizce. Bankamdan harcama itirazı yaptım bir de diyorum h için savcılığa gideyim. Sizce bir sonuç çıkar mı :((( hasta oldum resmen biri bana akıl versin

Sahibinden taklit site beni dolandırdı, 4700 TL gitti bankaya ve savcılığa gitsem paramı geri alabilir miyim?