Kaynanam benimle ceyiz (malum kiyafetlerin) alisverisine cikmak istiyor? Dogru olur mu?

6 aydır nişanlıyız. Yaza nikah var. Normalde böyle bir şey dememişti ama gelip seninle çeyiz alışverişine çıksak mı dedi. Nasıl dedim işte yapıyorlar ya dedi.

Normalde ben de sevmem böyle şeyleri. Hatta kendi kaynanama karşı çıkmıştım, yetişkin kadınım, ne alıp almayacağımı bilirim bu benim kocamla aramda, mahrem vs diye düşünüp alışverişe çıkmamıştım. Kocamla çıkmıştık dedi.

Bunu bizim oğlana sordum, siz çıkarsınız belki diye biraz utangaç davrandı. Ben yapamam, erkek olarak anlamam da, onu siz halledin dedi.

Senin böyle bir ihtiyacın varsa çıkabiliriz, utanmana falan da gerek yok kızım dedi. Senin beğendiklerini alırız, büyüğün olarak yardımcı olurum.

Sen de biraz utangaçsın, hatta benden de utangaçsın. Belki annene söyleyemezsin, gidip kendin alamazsın. Böyle bir durum varsa hiç çekinme beraber bakarız dedi.

Evet utangacım ve bahsettiği tarzda şeyler daha almadım. Gidip de almaya cesaretim yok o da doğru ama kaynanayla nasıl olur ki?

İnternetten almayı düşündüm ama olur mu olmaz mı, bazı kargocular içini vs açıyormuş diye haberler vardı bir ara güvenemedim. Bana da bu şekilde sanki araba gibi full paket, kadını erkeğin zevki için hazırlıyormuş gibi geliyor.

Bir de kaynanam hangi kafada bilmiyorum ama bana nişanlının yanında fazla kapalı giyiniyorsun. Hani biraz daha böyle rahat giyinebilirsin aslında dedi. Ben şok. Oğlu mu istiyor bunları anlamadım.

Nişanlı olsak da hala namahremiz birbirimize. O yüzden öyle açık vs giyinmiyorum. Evlilik dini ve resmi nikah öncesi adamı üstüme çekmeye niyetim yok açıkçası.

Kaynana da bayağı işte neler alacağımızı söyledi. Çorap, güzel takımlar falan alırız dedi. Çorap derken dedim, aklıma normal çorap geldi ilk anlam veremedim. Külotlu çorap, desenli falan dedi.

Kaynanın neden 3 çocuk yaptığını anladım. 4 de istiyormuş da bakacak gücü kendimde bulamadım diyor.

Ben bu işleri gerçekten kendim halledemem utanırım ama kaynanayı dahil edip etmemek konusunda kararsızım. Doğru olmaz gibi de geliyor. Sizce?

Kaynanam benimle ceyiz (malum kiyafetlerin) alisverisine cikmak istiyor? Dogru olur mu?