Alışveriş & Hediyeler 1 ay Şu an hangi küçük hediye seni mutlu ederdi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ben sevdiğim bir kıyafet ya siz Güncellemeler1 ay Herkes iç dünyasını yansıtmış Şu an hangi küçük hediye seni mutlu ederdi? Cevapla Hediye Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
EliaEb Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 ay Çikolata, zikirmatik... Küçük olarak aklıma bu geldi. Kocaman bir sarılmak isterdim 0 0 Yorumla
GölgedenGünceler Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% 1 ay 2 biram var ama bira içesim var. Şimdi biri iki bira daha getirse tadından yenmezdi. 0 0 Yorumla
nrllh21 Takip Et Xper 7 Yaş: 38 1 ay Benim icin kucuk buyuk farketmez yeterki hediye alayim mutlu olurum 0 0 Yorumla
aklımdadelisorular13 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 ay 1 kg altın boyutu küçük ama mutlu eder bacı 0 1 Yorumla Soran 1 ay 😂 Yorumla
Yunusemre1143 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 ay Kitap 0 2 Yorumla Soran 1 ay Evet güzel Yorumla Yunusemre1143 1 ay Benim gibş Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 422 cevap paylaştı. bmw x5 0 0 Yorumla
Memoo00007 Takip Et Master Yaş: 30 1 ay bilemedim :D 0 2 Yorumla Soran 1 ay Komik kardeşim Yorumla Memoo00007 1 ay bilmemek komik olur mu ya Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Çikolata, zikirmatik... Küçük olarak aklıma bu geldi. Kocaman bir sarılmak isterdim
2 biram var ama bira içesim var. Şimdi biri iki bira daha getirse tadından yenmezdi.
Benim icin kucuk buyuk farketmez yeterki hediye alayim mutlu olurum
1 kg altın boyutu küçük ama mutlu eder bacı
😂
Rolex day date 40
155 minyon kız işte küçük hediye
Güzel bi kıyfetle bana gelen manita
küçük bi nude gelse mutlu olurduk
Kitap
Evet güzel
Benim gibş
Fıstıklı çikolata ☺️
Hiç bir şey