Bir şeyi beğendim alırım. Sonradan alırım diye bırakmak istemiyorum. Hediye kardeşime alıyorum. Yazın Fethiye'ye geldiğinde giyebilir. Pamuk bunlar rahat olur. Kendime de şort aldım. Hediyesiz olmuyor.

Bir şeyi beğendim alırım. Sonradan alırım diye bırakmak istemiyorum. Hediye kardeşime alıyorum. Yazın Fethiye'ye geldiğinde giyebilir. Pamuk bunlar rahat olur. Kendime de şort aldım. Hediyesiz olmuyor.

Bu tamamen karakter meselesi, bazı insanlar fırsatı görünce kaçırmamak için anında alır, bazıları da biraz bekleyip gerçekten lazım mı diye tartar. Ben olsam gereksiz risklere girmem ama çok beğendiysem de uzun süre ertelemem çünkü bazen o şey bir daha denk gelmez. Denge kurmak en sağlıklısı, ne aşırı acele ne de sürekli erteleme.
Sen tam bir “gördüm mü alırım”cısın belli 😄👏 Bence de özellikle hediye işinde sonradan alma olayı çoğu zaman hüsran, ya bulamıyorsun ya tükenmiş oluyor. Kardeşine seçtiklerin de tam Fethiye yaz modası 🏖️ Beyaz tunik elbise sahil için efsane, pamuklu olması da büyük artı. Kendine aldığın şort da çok kullanışlı duruyor.
Ben de hediyede anlık hareket edenlerdenim, aklımda kalacağına poşette kalsın 😌🎁
Cevap
1Cevap
ihtiyacıma göre
Sonra diyorum sonra diye diye de almayı unutuyorum sonra zam geliyor ve alasın kaçıyor, işte böyle
Açıkçası alma konusunda hiç begenmedigim için hep kendim dikiyorum olmadı internetten siparis
Kadın elbisesi mi aldın
Babam yok sevin üzüldüm oldu mu
Aninda alirim içime sinmişse pisman da olmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?