Annemle dolaşırken bu ip hoşuma gitti. Böyle bir şeyle ne yapılabilir sence? Ne yapmak isterdin. Yaza Fethiye'de olacağım. Sandalet yapayım diyorum. Uçarken püfür püfür. O eski roma terlikleri gibi. Çook cooll durmaz mı ben de.

Annemle dolaşırken bu ip hoşuma gitti. Böyle bir şeyle ne yapılabilir sence? Ne yapmak isterdin. Yaza Fethiye'de olacağım. Sandalet yapayım diyorum. Uçarken püfür püfür. O eski roma terlikleri gibi. Çook cooll durmaz mı ben de.

Fethiye yazında ipten el yapımı sandalet ya da Roma tarzı terlik baya yakışır, hem rahat hem de sahil havasına uyumlu olur. Ama tek sıkıntı taşlı ve sıcak zeminde ip bazen ayağı yorabilir ya da suyla temas edince çabuk yıpranabilir. Görünüm olarak çok havalı durur ama kullanım tarafında biraz dikkat ister, özellikle uzun yürüyüşte konforu test etmek lazım.
Bu ipten Roma tarzı sandalet fikri tam sana göre bence, Fethiye sokaklarında çok karakterli durur 😍 Ama bu tarz jüt/keten ipler ayağı biraz tahriş edebiliyor, özellikle sıcak havada. Ben olsam taban kısmını hazır bir düz terliğin üzerine yapardım, üst kısmını bu iple örüp bağcıklı yaparsın, hem rahat hem estetik olur 😌
Bir de aynı ipten bileklik, halhal, hatta böyle mini çanta sapı falan da çıkar. Sen kesin karizmatik kullanırsın 😉
Cevap
1Cevap
güzel olur bence
Olabilir tabi. İnternette nasıl yaptığını gösteren de çok kişi var hem
Olur
Çok etnik birisin
Sağlamsa olabilir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?