• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Alışveriş & Hediyeler
3 ay

Kıza maddi değeri düşük manevi değeri yüksek ne hediye alınır?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
82
Yapay Zekaya Sor
Hediye Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    3 ay

Bana bunu mu layık gördün diyicek tatlım... Kadınlar erkekleri görmez normalde ultra yakışıklılık boy kas genetiğinize değil sömürebilitenize bakıyorlar. Gidip 30-40k hediye alıyo mu pahalı mekanlarda jaka sattırıyor mu derdindeler. Kendi maaşları yetmiyiceği için sömürebilicekleri tek cinsiyet erkekler.

Normal kadınla hayat kadını arasında ki farkı söyle deseler.

Biriyle maddi olarak ve zaman olarak pazarlık yaparsın. Karşılıklı işler görülür ve ayrılınır.

Diğerinde gezdirirsin uşağı olursun şöfrü olursun hain köpek olursun sünepe olursun olursunda olursun ihtiyacına yönelik köle ve duruma göre mahlas atanır... Kendi paranın köpeği olursun hem para harcarsın hem de cefasını çekersin... NORMAL KADINLAR hayat kadını 100x kat daha ahlaksızlardır her anlamda. en temelde maddiyat sonra maneviyat...

1
    6 Yorumla
    • NefesDuaa
      NefesDuaa
      3 ay

Neden yetmesin? Siz kendinizi ne sanıyorsunuz? Bir kadın bak gibide bir erkekten fazla kazanır ve parasını şakır şakır harcar. Size ne gerek. Siz olmasanızda olur. Haddinizi bilin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 ay

@NefesDuaa İstesem araba bile alırımda beni serseri sanmasın parayla etkilemeye çalışıyorum sanmasın diye manevi değeri çok yüksek bişey bulmaya çalışıyorum bulamadım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Neyse adamın sorusuna cevap ver sen. manevi hediye arıyor. (benimle dog fıghtına girmek için geldiysen o ayrı 🤨) Hadi saksılarrrr boş boş tehtid etmek kolay.

Yorumla
    • NefesDuaa
      NefesDuaa
      3 ay

bir şey bulamayınca böyle konuşursunuz anca boş boş. Geçin. Bunları geçin biz siz olmadanda var oluruz. Siz ise bize muhtaçsınız. bir anne olmadan nefes bile alamzsınız. Soruyu soran kardeşim sana gelince inan hiç bir fikrim yok böyle konularda ama çiçek alsan her kadın mutlu olur zaten ya oğlak falan al ya da kedi al ben çok mutlu olurdum belki oda olur

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

@NefesDuaa kendi adına konuş pakize.

tanıştığınız ayın ya da günün yıldız harita dizilimi olan bir kolye olabilir. sıraandrt olanlarda var ama öenmli olan o ayın günün dizilimini içeriyor olması. materyal fark etmez. Ya da esanslar. com dan esans alıp ona kendi ellerinle parfüm yapıp özel bir etiket bastırıp yapıştırırsın isimlerinizi baş harfinizi ya da burçlarınız olabilir etiketin üstünde...

@NefesDuaa pakize gibi çemkirmekle olmuyor bu işler koçum eziksen çekil kenara parazit yapma. Asker adama nnesi olmadan yapamazsın diyor🤨

Yorumla
    • AhsenKayaci
      AhsenKayaci
      2 ay

emek verilmiş her şey pırlantadan daha değerlidir bence! Eşim bana tanıştığımız günün takvim yaprağını bulup arkasına çok güzel bir not yazmıştı, hala başucumda saklarım. El yazısıyla yazılmış bir mektup ya da ortak bir anının fotoğrafı inan dünyalara bedel, yeter ki samimi olsun

Yorumla

En İyi Cevaplar

• GüvenilirFenaAdam
    GüvenilirFenaAdam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    3 ay

Kardeş kızlar önem vermiyor çok nadir var kızarkadaşını bilmiyorum parayı maddiyatı vs çok seviyor mu veya sana aşık mı aşık ise alacağın hediyeyi sever onun ilgi alanı ve zevkine göre al misal kitap okumayı çok seviyordur ona kitap alabilirsin okudukça seni hatırlar gibi çok basit kaçabilir ama örnek verdim

0
    1 Yorumla
    • GüvenilirFenaAdam
      GüvenilirFenaAdam
      3 ay

Kızlar maddiyata önem verir ucuz oldu mu ayrılma sebebi zaten yorumlarda anlamışsındır

Yorumla
  • Doğalsever
    Doğalsever Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    3 ay

Üzerinde resminizin olduğu yapboz sipariş edebilirsin. Çok parçası olmuyor zaten 1-2 saatte yapar. Çerçeveletip asabilir de. Bence çok manalı bir hediye

2
    0 Yorumla
  • krmzsyhbyz
    krmzsyhbyz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    3 ay

Durumun olmayabilir anlayışla karşılıyorum manevi değeri büyük olan şey bir çiçek genelde papatya ama beyaz olan doğal papatya heme hemen her kız sever ve yanında romantik bir kitap okumayı seviyorsa ama sevmiyosada bence güzel bir hediye kitabın içine bir not bırak samimi duyguların olsun ve aynı sayfaya papatyadan bir dalını koy kurusun orada yıllarca o kitapta o notta o papatyada onunla durur cep anı hatırlar bence çok hoş ve maliyetsiz bak artık baharda geldi papatyada vardır şimdi dışarda bira emek harca hazıra konmayın o daha kıymetli ama çiçek çok olsun en azından iyi avucunu dolu dolu doldursun belki karınlar günü için sormuştun bu soruyu ama önemli olan sıradan gündede böyle jestler yapman aklında bulunsun yinede

1
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Fikri Harika
Fikri Harika Takip Et
Fenomen
3 ay
  • Kalbini gerçekten ısıtacak bir şey arıyorsan, kişisel dokunuşlu hediyeler tam senlik 💌 Ben böyle durumlarda anı odaklı gidiyorum. Birlikte çekildiğiniz fotoğraflarla minik bir anı defteri hazırlayabilirsin, içine kendi el yazınla küçük notlar eklersen etkisi katlanır. Sevdiği şarkılardan oluşan bir “size özel” çalma listesi yapıp tatlı bir notla paylaşmak da çok romantik 🎧✨ Bir de kavanozun içine “seninle ilgili sevdiğim 30 şey” fikri var ki, inan aşırı duygusal oluyor. Hediyenin fiyatı değil, içine koyduğun emek konuşur 💕

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

58

Cevap

34

Cevap

• Damlanızzz
    Damlanızzz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    3 ay

Bu erkeklerin canını hangi kızlar yaktı acaba da bu kadar kızlara laf atmışlar neysen kadınlar günü için soruyorsun bence geçti ama hangi çiçeği seviyorsa onu alabilirsin ya da fotoğraf albümü yaptırabilirsin çiçekler soluyor ama kızı mutlu edişin onun için değerli olur kendimden örnek veriyorum şu ana kadar nişanlımın bana aldığı bütün çiçekler soldu ama hiç birini solmasına rağmen atmadım çünkü değer verip almış ne zorluklarla çalışıp alıyor belkide o çiçekleri kesip kıtaplarımın arasına koydum hepsini mesela bugünde aynalı çiçek almış solmayan çiçeklerden inan bana doğru kişiyse bir çiçekle bile mutlu oluyorlar gözü yüksektese anlarsın zaten mutluluklar

1
    0 Yorumla
  • princess_Angela
    princess_Angela Takip Et
    Master Yaş: 21 , eic 100%
    3 ay

Ona bir defter al ilk sayfasına şey yaz ; " Bu defterin içi kadar temiz kalalım, sen bana ben sana ara sıra not düşelim, olur ya bazen her ilişkide kavgalar olur o defterden bazı sayfalar yırtılır hiç önemi yok yeter ki birbirimizi rafa kaldırmayalım" yaz. Bence beğenir bunu.

1
    2 Yorumla
    • 999999999999999
      999999999999999
      3 ay

Fotoğrafını çektim, ileride kullanacağım

Yorumla
    • princess_Angela
      princess_Angela
      3 ay

🙏

Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    3 ay

Hoşuna giden şeyler, geçmişte ihtiyacı olduğunu söylediği şeyler, aranızdaki özel bir anı yansıtan şeyler, hobilerine hitap eden şeyler vb. Maddiyata önem vermeyen biriyse düşünceliliğinin kıymetini bilecektir. Baktın maddiyatçı, vaktini boşuna harcama derim.

1
    0 Yorumla
  • frambuazlıçilek
    frambuazlıçilek Takip Et
    Guru Yaş: 21 , eic 100%
    3 ay

fotoğraflariniz varsa onlari çıkarttırıp onlarla ilgili bir hediye hazırlayabilirsin, fotoğraf albümü gibi seyler yapabilirsin kendin altina notlar düşüp. sevdiği tatlıları, cikolatalari falan al hediye kutusu tarzi bir sey yap yanina cicek al. kizlar minimal oyuncaklari sever onlardan alabilirsin. ilk başta soyledigimi yap ben bile anlatirken eridim mükemmel bir sey😏tabii biz yasamadik

1
    0 Yorumla
  • AhsenKayaci
    AhsenKayaci Takip Et
    Xper 4 Yaş: 45 , eic 100%
    2 ay

el emeği olan her şeyin yeri bende hep başkadır! Eşim ilk tanıştığımızda beraber çekildiğimiz fotoğraflardan küçük bir anı kutusu yapmıştı, hala gözüm gibi bakarım. İçine samimi bir not bırakılan her hediye, pırlantadan daha değerli hissettiriyor insana valla; yeter ki düşünülmüş olsun

0
    0 Yorumla
  • PeachGirl58
    PeachGirl58 Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 100%
    3 ay

Hediyenin küçüğü büyüğü olur... Manevi değeri kim takar Allah aşkına!! parayla aldığın şeye de anlam yükleyecek zaten... Kendinizi kandırmayın... Ancak ruh eşiysen sana baktığında kendini görebiliyorsa hediyenin niteliğini önemsemez. Bunun dışında herkes için cevabım aynı...

0
    0 Yorumla
  • YavuzSelimBey
    YavuzSelimBey Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    3 ay

Kız kim, ne kadar süredir birliktesin, çevresindeki insanlara ulaşabilir misin? hediye için ne kadar zamanımız var ve yaşlarınız neler :D söyle sana en baba hediyeyi en ucuz yoldan yapmayı hazırlamayı öğreteyim ;)

3
    0 Yorumla
  • Evelynyilmaz
    Evelynyilmaz Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    3 ay

Sana ne anlattığına biraz bağlı. Kendin bir şey yapabilirsin. Belki pasta yapabilirsin onun için. Onu çizebilirsin. Kolaj/ Tasarım yapıp bastırabilirsin. Birlikte bir aktivite günü planlayabilirsin.

0
    1 Yorumla
    • Evelynyilmaz
      Evelynyilmaz
      3 ay

Yorumları okuyunca: kitap belirle onun da seveceği ya da anısı olabilecek. Onu oku, yanına notlar al onunla ilgili ya da ilişkinizle ilgili. Sonra hediye et. Ne denmeli bilmiyorum ama yapay zekaya sorarsın onu da

Yorumla
  • SakinBirPanda
    SakinBirPanda Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    3 ay

El işçiliği olan bir şey alınabilir, bir tane kupa al, çini sanatındaki gibi boyayla kendin süsle dışını.. Resim, heykel gibi gibi, ya da kendin bir resim çerçevesi yap, beraber çekiliş bir fotoğrafınızı da içine koy öyle hediye et..

0
    0 Yorumla
  • mrozdal
    mrozdal Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 74%
    3 ay

Aranızda özel bir bağ, mizah, espri veya "anı" olabilecek bir şey yaşandıysa ona hitaben bir şey yapabilirsin. Mesela ben tembel hayvanı çok severim. Benim bir iş arkadaşım bana tembel hayvanlı pijama takımı almıştı çok mutlu olmuştum hdjfbsnd

0
    0 Yorumla
  • Olgunateş
    Olgunateş Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    3 ay

Şiir yaz, boş çerçeve yaptır, kelimelerle süsle, "umarım bu çerçevede sen ben ve bebeğimizin resmi olur" gibi gibi... Ona iltifat ederken arada sırada bilindik çikolata, şeker vs markasıyla hitap et.. Onunla buluşunca o çikolatayı hediye et

0
    0 Yorumla
  • thibideaux
    thibideaux Takip Et
    Xper 7 Yaş: 23 , eic 100%
    3 ay

Üstünde uğraşılmış bir şey olabilir. Kağıttan gül ve yapacağın güllerden buket yaparsın. Üstlerine kendi parfümünden sıkıp yanında ufak bir çikolata ya da lokumla hediye edersin.

0
    0 Yorumla
  • RajaAmbat
    RajaAmbat Takip Et
    Xper 6 Yaş: 64 , eic 100%
    3 ay

Manevi denen o kelime artık günümüzde kalmadığından seninde paran olmadığından hiç bir şekilde değer görmeyeceği için sen bu işi paran olana kadar bırak dostum

0
    0 Yorumla
  • ft06yl
    ft06yl Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    3 ay

bence küçük hediyeler daha anlamlı olabilir. mesela el yapımı bir şeyler, bir fotoğrafın çerçeve içine alınması, ya da özel bir anıya dair bir hediye olabilir. dimi?

0
    1 Yorumla
    • Anonss375
      Anonss375
      3 ay

Doğru dedin dayı

Yorumla
  • kron1kl
    kron1kl Takip Et
    Yoda Yaş: 19 , eic 100%
    3 ay

emek verdiğin bir şey olursa kendin yaptığın çiçek almandan daha çok mutlu olur

3
    0 Yorumla
  • yaralilale
    yaralilale Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 100%
    3 ay

küçüklüğünden bi anısını anlattıysa onunla alakalı bir şey olabilirrr

2
    0 Yorumla
  • aklımdadelisorular13
    aklımdadelisorular13 Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    3 ay

Günümüzde maddisi düşük maneviyatı büyük bişey kalmadı seviyorsan ona yeter bence

2
    0 Yorumla
  • Asumelek
    Asumelek Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    3 ay

Bu bence harika bir hediye

0
    0 Yorumla
  • Simulakra06
    Simulakra06 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36 , eic 100%
    3 ay

Bunu buraya sorarak bulamazsın. İlişkinizde yaşadığınız şeylere, sevgilinin nelerden hoşlandığına dikkat etmelisin

0
    0 Yorumla
  • Erkekfatma22
    Erkekfatma22 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20 , eic 100%
    3 ay

Kitap ola bilir bence. Kitap okumayı seviyorsa tabii. Başka seçenekler güzel bir kar küresi , muzik kutusu ola bilir.

0
    0 Yorumla
  • Fatma911
    Fatma911 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 97%
    3 ay

Ona gümüş kolye ya da bileklik alabilirsin en azında bi değeri olur

1
    1 Yorumla
    • OzanKayalı4
      OzanKayalı4
      3 ay

Çok haklısınız tebrik ederim efendim

Yorumla
  • Benitanıyorsun
    Benitanıyorsun Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    3 ay

2 tane var zaten kes birini ver al ilerde çocuk yapmaya karar verince geri ver de

1
    6 Yorumla
    • BanaTilkiderler
      BanaTilkiderler
      3 ay

O nasıl öneri aqshshshsj

Yorumla
    • Benitanıyorsun
      Benitanıyorsun
      3 ay

Bence romantik

Yorumla
    • güvercinkaa
      güvercinkaa
      3 ay

Bunu anlamadım

Yorumla
    • Benitanıyorsun
      Benitanıyorsun
      3 ay

Erkeğe özel çocuk yapmaya yarayan 2 tane olan organ ne var efenim @güvercinkaa

Yorumla
    • güvercinkaa
      güvercinkaa
      3 ay

Ne var

Yorumla
    • güvercinkaa
      güvercinkaa
      3 ay

Aman neyse ya

Yorumla
  • AslıBalkan
    AslıBalkan Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 100%
    3 ay

Bu kızın neye ihtiyacı var ya onu sor. Herkesin ilgi alanları farklı.

0
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    3 ay

Kendi el işciliginle yaptigin bir kolye mesela..

0
    0 Yorumla
  • NoahMoriarty07
    NoahMoriarty07 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    3 ay

hediyeyi kendin yap gerçekten seviyorsa sorun olmaz

0
    0 Yorumla
  • BolFıstıklıBaklava
    BolFıstıklıBaklava Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 100%
    3 ay

Özel fıstıklı baklava al üstüne kızın ismini Antep fıstıklarıyla yaz. ben bile duserdim yani

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    3 ay

Güzel bir kolye olabilir 5-10 liraya satılanlar var isminin baş harfi yazılı olanları tercih edebilirsin.

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 ay

İstesem araba bile alırımda beni serseri sanmasın parayla etkilemeye çalışıyorum sanmasın diye manevi değeri çok yüksek bişey bulmaya çalışıyorum bulamadım ama

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Kullandığında seni hatırlayacak bir şey al o zaman. Saat swit gibi. Switi giyince seni hatırlar saat de aynı şekilde

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 ay

Kendi ellerimle saat yapsam etkilenir mi elektrikten anlarım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Kendin yapsan modelini rengini begenmeyebilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 ay

Hadi be

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Kitap okumayı seviyorsa kitap alabilirsin roman gibi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Güzel bir kitap alırsan oda güzel olur bak

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Bana kitap alınsa çok mutlu olurdum okudukça seni hatırlar

Yorumla
  • hwpdnwödle
    hwpdnwödle Takip Et
    Xper 7 Yaş: 19 , eic 100%
    3 ay

güzel takı seti alabilirsin instagram butiklerinde çok güzel saat ve bileklik setleri var

0
    0 Yorumla
  • Ela_Nur34
    Ela_Nur34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 100%
    3 ay

Kişiye göre değişiyor. Bana seccade hediye edildi ve ben çok mutlu oldum mesela.

0
    2 Yorumla
    • kbyyt
      kbyyt
      3 ay

Kullanıyor inş

Yorumla
    • Ela_Nur34
      Ela_Nur34
      3 ay

@kbyyt Tabi ki severek kullanıyorum.

Yorumla
  • CamelotT
    CamelotT Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 100%
    3 ay

El emeğine yatkınsan kendi çabaların ile bir şey yap.

0
    0 Yorumla
  • heledıgıgıgıg
    heledıgıgıgıg Takip Et
    Xper 1 Yaş: 19
    3 ay

Bak bence git internette var700tl flan gumus anahtar kolye. Kıza diceksinki bu g, nlümün tek anhatarı ve artık senin BAM işte bu aga. Eger daha dusuk bısey ıstıyorsan yıne bıseyler onerebılırım butcenı ve zamanını soylersen

0
    0 Yorumla
  • baharlandık07
    baharlandık07 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    3 ay

fotoğraf albümü yapabilirsin siyah yapraklı deftere fotoğraflarını yapıştırıp alta beyaz kalemle güzel sözler yazsan ya da o ana dair bir şey gayet romantik manevi değeri yüksek bir hediye olur

0
    0 Yorumla
  • selin0603
    selin0603 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    3 ay

Bana albüm hazırlamıştı komik ve eğlenceli anlardaki fotoğraflarla altlarına da minik notlar yazmıştı siyah albümler var onlara yaptı

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 ay

Sevindinmi

Yorumla
  • Şyltptptpptptrp
    Şyltptptpptptrp Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    3 ay

Kendi ellerinle battaniye örebilirsin el ile
    Örülenlerden onlar hem pratik hemde çok anlamlı olur

1
    2 Yorumla
    • periliiçe
      periliiçe
      3 ay

Çok klasik ya sıktı artık bence o

Yorumla
    • SimliAyin
      SimliAyin
      3 ay

Bir sene sürüyor onun örülmesi akfkskf

Yorumla
  • laydaxd
    laydaxd Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20
    3 ay

Kitap, takı, aranızda anı olarak gördüğün bir şey varsa onunla ilgili alabilirsin, koleksiyon yapıyorsa sende bir parça ekleyebilirsin.

0
    0 Yorumla
  • Неземная
    Неземная Takip Et
    Xper 1 Yaş: 27
    3 ay

Hediye isi bos ya ayrilinca hepsini cope atar evli degilseniz evlenin en guzel hediye evlilik

0
    0 Yorumla
  • GizemDemir212134
    GizemDemir212134 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25
    3 ay

Kalpini bana hediye etse yetere aslında neyse öyle işte

0
    0 Yorumla
  • MondUndFelsen
    MondUndFelsen Takip Et
    Xper 2 Yaş: 28
    3 ay

Fotoğraflarınızın olduğu mini bir albüm yap bence kardeşim

0
    0 Yorumla
  • kbyyt
    kbyyt Takip Et
    Xper 4 Yaş: 48
    3 ay

ne kadar güzel ben de sevdiğimden öyle bir hediye almıştım ama gitti

0
    0 Yorumla
  • PatrickJane55
    PatrickJane55 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21
    3 ay

Bir çiçekle bir el aynası al aynanın üstüne çok hediye aradım ama senden güzelini bulamadım yaz ver

0
    0 Yorumla
  • restinerest
    restinerest Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 61%
    3 ay

Annenden kalan bir yüzük olabilir

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 ay

Kimse o kadar değerli olmadı daha benim için

Yorumla
  • sessizderya
    sessizderya Takip Et
    Xper 1 Yaş: 19
    3 ay

Ayıcık çiçek çok isterdim çok tatlı bence

1
    21 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 ay

Gerçekten mi

Yorumla
    • sessizderya
      sessizderya
      3 ay

Evet hiç almadım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 ay

Kıyamam ya

Yorumla
    • sessizderya
      sessizderya
      3 ay

🥲 içimiz buruk neyse bize de alan nasıl olur ya yapacak bir şey yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 ay

Sen kesin dinle ilgili bir okul okuyon

Yorumla
    • sessizderya
      sessizderya
      3 ay

Evet niye 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 ay

Konuşma tarzı öyle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 ay

Hayat nasıl gidiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 ay

orada misin

Yorumla
    • sessizderya
      sessizderya
      3 ay

Sen kimsin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 ay

?

Yorumla
    • sessizderya
      sessizderya
      3 ay

Burdayım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 ay

Nasılsın

Yorumla
    • sessizderya
      sessizderya
      3 ay

İyi sen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 ay

Kızlar, Kızlar sinirli olduğu erkeğe iftira atar mı atarsa ne der? ↗

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 ay

Soruya gidip cevap verir misin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 ay

Neden cevap vermiyorsun

Yorumla
    • sessizderya
      sessizderya
      3 ay

Gidemiyom soruya iftira atmam bana ne milletle uğraşamam

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 ay

Neden gidemiyon

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 ay

Gitde xper kasayım

Yorumla
    • sessizderya
      sessizderya
      3 ay

Bilmiyorum uğraşamam cevabımı verdim başka yerde kas

Yorumla
  • Voney
    Voney Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 100%
    3 ay

Hediyenin değerini niyeti belirler.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    3 ay

elinle yaptiğin bir şey ver misal cıkoata büketi benim işe yaramadiğini gormediğim kız olmadi

0
    0 Yorumla
  • mapluie
    mapluie Takip Et
    Yoda Yaş: 22 , eic 100%
    3 ay

Alınmaz yapılır

0
    0 Yorumla
  • jjkaisen
    jjkaisen Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20 , eic 100%
    3 ay

fotograf albümü yaptirabilirsin

0
    0 Yorumla
  • leeeylaaa1
    leeeylaaa1 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    3 ay

Niye maddi değeri düşük özellikle niye söyledin

0
    1 Yorumla
    • Gülümse_tatlımm
      Gülümse_tatlımm
      3 ay

Para y0k

Yorumla
  • Semp4ti
    Semp4ti Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    3 ay

Senin varlığın ona zaten armağan kardeşim

0
    0 Yorumla
  • Mor_kalpp
    Mor_kalpp Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 100%
    3 ay

Kendi emeğinle bir şeyler hazırlayabilirsin

0
    3 Yorumla
    • Omer2730
      Omer2730
      3 ay

Güçleri ve yaratıcılıkları, ne olursa olsun başlarını dik tutma yetenekleri. Kadınlar, mümkün olan her seviyede hayran olunası! Kızlar dünyayı yönetiyor, tüm dünyanın görmesi gereken tek şey bu! Kadınlar Günü kutlu olsun!

Yorumla
    • Mor_kalpp
      Mor_kalpp
      3 ay

Eveett!! Teşekkürler 😅😋

Yorumla
    • Omer2730
      Omer2730
      3 ay

Rica ederim mor kalpli hatun 🌹🥰🫠

Yorumla
  • KaranlığınKızı
    KaranlığınKızı Takip Et
    Guru Yaş: 33
    3 ay

Alınır neden alınmasın 🦋

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    3 ay

Bunu söyleyeceğine çalis al

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 ay

Param var zaten tek akıllı sen misin? Pahalı bişey alırsak yanlış anlar diye böyle sordum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      3 ay

Yaaaa uzaaaaaa

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    3 ay

öyle bir hediye yok

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    3 ay

Kıza hediye alınmaz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    3 ay

Parfüm veya bir buket çiçek

0
    0 Yorumla
  • prettyqueenbee
    prettyqueenbee Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22
    3 ay

Düşük alma para harca azıcık

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 ay

Pahalı bişey alırsak yanlış anlar diye böyle sordum

Yorumla
  • xDreamm
    xDreamm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20
    3 ay

Çerçeve resminiz kar küresi gül

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      3 ay

Manevi değeri olur mu

Yorumla
  • İçiminoYasin
    İçiminoYasin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 19 , eic 100%
    3 ay

Süpriz yumurta?

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    3 ay

böyle bir hediyeyi beğenir mi sence

0
    0 Yorumla
  • Misbel09
    Misbel09 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    3 ay

Öylesi daha kıymetli ya zaten ama anlayana

0
    0 Yorumla
  • AyyyÇiceğiiii
    AyyyÇiceğiiii Takip Et
    Xper 3 Yaş: 35
    3 ay

Bişi alınmaz ama yapılır

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Kıza maddi değeri düşük manevi değeri yüksek ne hediye alınır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Maddi değeri Düşük Ama Manevi Değeri Yüksek olan hediye nedir acaba arkadaşlar? 3 cevap verildi
Manevi değeri yüksek hediye nasıl olur? 12 cevap verildi
Anneme dini hassasiyetine uygun, farklı ne hediye alabilirim kızlar? 1 cevap verildi
Erkeğe manevi hediye ne alınır? 6 cevap verildi
Bir kızın gönlünü almak için ne hediye alınmalı? 4 cevap verildi
Manevi değerli hediyeler neler olabilir? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Örgülü saçlar size yakışır mı?
  • İnsanlar sizi ilk tanıdığında en çok hangi konuda yanılıyor, ilk izleniminiz ne oluyor?
  • Çilekli çikolatalı tatlı önerisi arıyorum, favori markanız ya da tarifiniz ne?
  • Bazı insanlar neden daha ilk konuşmada akılda kalıyor sizce?
  • Misafire tıraş kolonyası tutulur mu?
  • Kızlar aramızda lifting yaptıran var mı?
  • Gelmezsen gelme demek istediğiniz birisi var mı?
  • Kahveme eşlik etmek isteyen var mı?
  • Sizce günümüzde aile huzur yuvası mı yoksa travma merkezi mi?
  • Megane 4 mi Civic Fc5 mi?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨