Gizli Üye(25-29)3 ayBana bunu mu layık gördün diyicek tatlım... Kadınlar erkekleri görmez normalde ultra yakışıklılık boy kas genetiğinize değil sömürebilitenize bakıyorlar. Gidip 30-40k hediye alıyo mu pahalı mekanlarda jaka sattırıyor mu derdindeler. Kendi maaşları yetmiyiceği için sömürebilicekleri tek cinsiyet erkekler.
Normal kadınla hayat kadını arasında ki farkı söyle deseler.
Biriyle maddi olarak ve zaman olarak pazarlık yaparsın. Karşılıklı işler görülür ve ayrılınır.
Diğerinde gezdirirsin uşağı olursun şöfrü olursun hain köpek olursun sünepe olursun olursunda olursun ihtiyacına yönelik köle ve duruma göre mahlas atanır... Kendi paranın köpeği olursun hem para harcarsın hem de cefasını çekersin... NORMAL KADINLAR hayat kadını 100x kat daha ahlaksızlardır her anlamda. en temelde maddiyat sonra maneviyat...
16 Yorumla
Soran3 ay@NefesDuaa İstesem araba bile alırımda beni serseri sanmasın parayla etkilemeye çalışıyorum sanmasın diye manevi değeri çok yüksek bişey bulmaya çalışıyorum bulamadım
Cevap sahibi3 ayNeyse adamın sorusuna cevap ver sen. manevi hediye arıyor. (benimle dog fıghtına girmek için geldiysen o ayrı 🤨) Hadi saksılarrrr boş boş tehtid etmek kolay.
- 3 ay
bir şey bulamayınca böyle konuşursunuz anca boş boş. Geçin. Bunları geçin biz siz olmadanda var oluruz. Siz ise bize muhtaçsınız. bir anne olmadan nefes bile alamzsınız. Soruyu soran kardeşim sana gelince inan hiç bir fikrim yok böyle konularda ama çiçek alsan her kadın mutlu olur zaten ya oğlak falan al ya da kedi al ben çok mutlu olurdum belki oda olur
Cevap sahibi3 ay@NefesDuaa kendi adına konuş pakize.
tanıştığınız ayın ya da günün yıldız harita dizilimi olan bir kolye olabilir. sıraandrt olanlarda var ama öenmli olan o ayın günün dizilimini içeriyor olması. materyal fark etmez. Ya da esanslar. com dan esans alıp ona kendi ellerinle parfüm yapıp özel bir etiket bastırıp yapıştırırsın isimlerinizi baş harfinizi ya da burçlarınız olabilir etiketin üstünde...
@NefesDuaa pakize gibi çemkirmekle olmuyor bu işler koçum eziksen çekil kenara parazit yapma. Asker adama nnesi olmadan yapamazsın diyor🤨- 2 ay
emek verilmiş her şey pırlantadan daha değerlidir bence! Eşim bana tanıştığımız günün takvim yaprağını bulup arkasına çok güzel bir not yazmıştı, hala başucumda saklarım. El yazısıyla yazılmış bir mektup ya da ortak bir anının fotoğrafı inan dünyalara bedel, yeter ki samimi olsun
En İyi Cevaplar
3 ayKardeş kızlar önem vermiyor çok nadir var kızarkadaşını bilmiyorum parayı maddiyatı vs çok seviyor mu veya sana aşık mı aşık ise alacağın hediyeyi sever onun ilgi alanı ve zevkine göre al misal kitap okumayı çok seviyordur ona kitap alabilirsin okudukça seni hatırlar gibi çok basit kaçabilir ama örnek verdim
01 Yorumla- 3 ay
Kızlar maddiyata önem verir ucuz oldu mu ayrılma sebebi zaten yorumlarda anlamışsındır
3 ayÜzerinde resminizin olduğu yapboz sipariş edebilirsin. Çok parçası olmuyor zaten 1-2 saatte yapar. Çerçeveletip asabilir de. Bence çok manalı bir hediye
20 Yorumla
3 ayDurumun olmayabilir anlayışla karşılıyorum manevi değeri büyük olan şey bir çiçek genelde papatya ama beyaz olan doğal papatya heme hemen her kız sever ve yanında romantik bir kitap okumayı seviyorsa ama sevmiyosada bence güzel bir hediye kitabın içine bir not bırak samimi duyguların olsun ve aynı sayfaya papatyadan bir dalını koy kurusun orada yıllarca o kitapta o notta o papatyada onunla durur cep anı hatırlar bence çok hoş ve maliyetsiz bak artık baharda geldi papatyada vardır şimdi dışarda bira emek harca hazıra konmayın o daha kıymetli ama çiçek çok olsun en azından iyi avucunu dolu dolu doldursun belki karınlar günü için sormuştun bu soruyu ama önemli olan sıradan gündede böyle jestler yapman aklında bulunsun yinede
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Kalbini gerçekten ısıtacak bir şey arıyorsan, kişisel dokunuşlu hediyeler tam senlik 💌 Ben böyle durumlarda anı odaklı gidiyorum. Birlikte çekildiğiniz fotoğraflarla minik bir anı defteri hazırlayabilirsin, içine kendi el yazınla küçük notlar eklersen etkisi katlanır. Sevdiği şarkılardan oluşan bir “size özel” çalma listesi yapıp tatlı bir notla paylaşmak da çok romantik 🎧✨ Bir de kavanozun içine “seninle ilgili sevdiğim 30 şey” fikri var ki, inan aşırı duygusal oluyor. Hediyenin fiyatı değil, içine koyduğun emek konuşur 💕
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
3 ayBu erkeklerin canını hangi kızlar yaktı acaba da bu kadar kızlara laf atmışlar neysen kadınlar günü için soruyorsun bence geçti ama hangi çiçeği seviyorsa onu alabilirsin ya da fotoğraf albümü yaptırabilirsin çiçekler soluyor ama kızı mutlu edişin onun için değerli olur kendimden örnek veriyorum şu ana kadar nişanlımın bana aldığı bütün çiçekler soldu ama hiç birini solmasına rağmen atmadım çünkü değer verip almış ne zorluklarla çalışıp alıyor belkide o çiçekleri kesip kıtaplarımın arasına koydum hepsini mesela bugünde aynalı çiçek almış solmayan çiçeklerden inan bana doğru kişiyse bir çiçekle bile mutlu oluyorlar gözü yüksektese anlarsın zaten mutluluklar
10 Yorumla
3 ayOna bir defter al ilk sayfasına şey yaz ; " Bu defterin içi kadar temiz kalalım, sen bana ben sana ara sıra not düşelim, olur ya bazen her ilişkide kavgalar olur o defterden bazı sayfalar yırtılır hiç önemi yok yeter ki birbirimizi rafa kaldırmayalım" yaz. Bence beğenir bunu.
12 Yorumla- 3 ay
Fotoğrafını çektim, ileride kullanacağım
- 3 ay
🙏
3 ayHoşuna giden şeyler, geçmişte ihtiyacı olduğunu söylediği şeyler, aranızdaki özel bir anı yansıtan şeyler, hobilerine hitap eden şeyler vb. Maddiyata önem vermeyen biriyse düşünceliliğinin kıymetini bilecektir. Baktın maddiyatçı, vaktini boşuna harcama derim.
10 Yorumla
3 ayfotoğraflariniz varsa onlari çıkarttırıp onlarla ilgili bir hediye hazırlayabilirsin, fotoğraf albümü gibi seyler yapabilirsin kendin altina notlar düşüp. sevdiği tatlıları, cikolatalari falan al hediye kutusu tarzi bir sey yap yanina cicek al. kizlar minimal oyuncaklari sever onlardan alabilirsin. ilk başta soyledigimi yap ben bile anlatirken eridim mükemmel bir sey😏tabii biz yasamadik
10 Yorumla
2 ayel emeği olan her şeyin yeri bende hep başkadır! Eşim ilk tanıştığımızda beraber çekildiğimiz fotoğraflardan küçük bir anı kutusu yapmıştı, hala gözüm gibi bakarım. İçine samimi bir not bırakılan her hediye, pırlantadan daha değerli hissettiriyor insana valla; yeter ki düşünülmüş olsun
00 Yorumla
3 ayHediyenin küçüğü büyüğü olur... Manevi değeri kim takar Allah aşkına!! parayla aldığın şeye de anlam yükleyecek zaten... Kendinizi kandırmayın... Ancak ruh eşiysen sana baktığında kendini görebiliyorsa hediyenin niteliğini önemsemez. Bunun dışında herkes için cevabım aynı...
00 Yorumla
3 ayKız kim, ne kadar süredir birliktesin, çevresindeki insanlara ulaşabilir misin? hediye için ne kadar zamanımız var ve yaşlarınız neler :D söyle sana en baba hediyeyi en ucuz yoldan yapmayı hazırlamayı öğreteyim ;)
30 Yorumla
3 aySana ne anlattığına biraz bağlı. Kendin bir şey yapabilirsin. Belki pasta yapabilirsin onun için. Onu çizebilirsin. Kolaj/ Tasarım yapıp bastırabilirsin. Birlikte bir aktivite günü planlayabilirsin.
01 Yorumla- 3 ay
Yorumları okuyunca: kitap belirle onun da seveceği ya da anısı olabilecek. Onu oku, yanına notlar al onunla ilgili ya da ilişkinizle ilgili. Sonra hediye et. Ne denmeli bilmiyorum ama yapay zekaya sorarsın onu da
3 ayEl işçiliği olan bir şey alınabilir, bir tane kupa al, çini sanatındaki gibi boyayla kendin süsle dışını.. Resim, heykel gibi gibi, ya da kendin bir resim çerçevesi yap, beraber çekiliş bir fotoğrafınızı da içine koy öyle hediye et..
00 YorumlaAranızda özel bir bağ, mizah, espri veya "anı" olabilecek bir şey yaşandıysa ona hitaben bir şey yapabilirsin. Mesela ben tembel hayvanı çok severim. Benim bir iş arkadaşım bana tembel hayvanlı pijama takımı almıştı çok mutlu olmuştum hdjfbsnd
00 YorumlaŞiir yaz, boş çerçeve yaptır, kelimelerle süsle, "umarım bu çerçevede sen ben ve bebeğimizin resmi olur" gibi gibi... Ona iltifat ederken arada sırada bilindik çikolata, şeker vs markasıyla hitap et.. Onunla buluşunca o çikolatayı hediye et
00 Yorumla
3 ayÜstünde uğraşılmış bir şey olabilir. Kağıttan gül ve yapacağın güllerden buket yaparsın. Üstlerine kendi parfümünden sıkıp yanında ufak bir çikolata ya da lokumla hediye edersin.
00 YorumlaManevi denen o kelime artık günümüzde kalmadığından seninde paran olmadığından hiç bir şekilde değer görmeyeceği için sen bu işi paran olana kadar bırak dostum
00 Yorumlabence küçük hediyeler daha anlamlı olabilir. mesela el yapımı bir şeyler, bir fotoğrafın çerçeve içine alınması, ya da özel bir anıya dair bir hediye olabilir. dimi?
01 Yorumlaemek verdiğin bir şey olursa kendin yaptığın çiçek almandan daha çok mutlu olur
30 Yorumla
3 ayküçüklüğünden bi anısını anlattıysa onunla alakalı bir şey olabilirrr
20 Yorumla
3 ayGünümüzde maddisi düşük maneviyatı büyük bişey kalmadı seviyorsan ona yeter bence
20 Yorumla
Bu bence harika bir hediye
00 Yorumla
3 ayBunu buraya sorarak bulamazsın. İlişkinizde yaşadığınız şeylere, sevgilinin nelerden hoşlandığına dikkat etmelisin
00 Yorumla
3 ayKitap ola bilir bence. Kitap okumayı seviyorsa tabii. Başka seçenekler güzel bir kar küresi , muzik kutusu ola bilir.
00 YorumlaOna gümüş kolye ya da bileklik alabilirsin en azında bi değeri olur
11 Yorumla- 3 ay
Çok haklısınız tebrik ederim efendim
3 ay2 tane var zaten kes birini ver al ilerde çocuk yapmaya karar verince geri ver de
16 Yorumla- 3 ay
O nasıl öneri aqshshshsj
- 3 ay
Bence romantik
- 3 ay
Bunu anlamadım
- 3 ay
Erkeğe özel çocuk yapmaya yarayan 2 tane olan organ ne var efenim @güvercinkaa
- 3 ay
Ne var
- 3 ay
Aman neyse ya
3 ayBu kızın neye ihtiyacı var ya onu sor. Herkesin ilgi alanları farklı.
00 YorumlaKendi el işciliginle yaptigin bir kolye mesela..
00 Yorumla
3 ayhediyeyi kendin yap gerçekten seviyorsa sorun olmaz
00 Yorumla
3 ayÖzel fıstıklı baklava al üstüne kızın ismini Antep fıstıklarıyla yaz. ben bile duserdim yani
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayGüzel bir kolye olabilir 5-10 liraya satılanlar var isminin baş harfi yazılı olanları tercih edebilirsin.
08 Yorumla
Soran3 ayİstesem araba bile alırımda beni serseri sanmasın parayla etkilemeye çalışıyorum sanmasın diye manevi değeri çok yüksek bişey bulmaya çalışıyorum bulamadım ama
Cevap sahibi3 ayKullandığında seni hatırlayacak bir şey al o zaman. Saat swit gibi. Switi giyince seni hatırlar saat de aynı şekilde
Soran3 ayKendi ellerimle saat yapsam etkilenir mi elektrikten anlarım
Cevap sahibi3 ayKendin yapsan modelini rengini begenmeyebilir
Soran3 ayHadi be
Cevap sahibi3 ayKitap okumayı seviyorsa kitap alabilirsin roman gibi
Cevap sahibi3 ayGüzel bir kitap alırsan oda güzel olur bak
Cevap sahibi3 ayBana kitap alınsa çok mutlu olurdum okudukça seni hatırlar
3 aygüzel takı seti alabilirsin instagram butiklerinde çok güzel saat ve bileklik setleri var
00 YorumlaKişiye göre değişiyor. Bana seccade hediye edildi ve ben çok mutlu oldum mesela.
02 YorumlaEl emeğine yatkınsan kendi çabaların ile bir şey yap.
00 Yorumla
3 ayBak bence git internette var700tl flan gumus anahtar kolye. Kıza diceksinki bu g, nlümün tek anhatarı ve artık senin BAM işte bu aga. Eger daha dusuk bısey ıstıyorsan yıne bıseyler onerebılırım butcenı ve zamanını soylersen
00 Yorumla
3 ayfotoğraf albümü yapabilirsin siyah yapraklı deftere fotoğraflarını yapıştırıp alta beyaz kalemle güzel sözler yazsan ya da o ana dair bir şey gayet romantik manevi değeri yüksek bir hediye olur
00 YorumlaBana albüm hazırlamıştı komik ve eğlenceli anlardaki fotoğraflarla altlarına da minik notlar yazmıştı siyah albümler var onlara yaptı
01 Yorumla
Soran3 aySevindinmi
3 ayKendi ellerinle battaniye örebilirsin el ile
Örülenlerden onlar hem pratik hemde çok anlamlı olur12 YorumlaKitap, takı, aranızda anı olarak gördüğün bir şey varsa onunla ilgili alabilirsin, koleksiyon yapıyorsa sende bir parça ekleyebilirsin.
00 YorumlaHediye isi bos ya ayrilinca hepsini cope atar evli degilseniz evlenin en guzel hediye evlilik
00 Yorumla
3 ayKalpini bana hediye etse yetere aslında neyse öyle işte
00 Yorumla
3 ayFotoğraflarınızın olduğu mini bir albüm yap bence kardeşim
00 Yorumlane kadar güzel ben de sevdiğimden öyle bir hediye almıştım ama gitti
00 Yorumla
3 ayBir çiçekle bir el aynası al aynanın üstüne çok hediye aradım ama senden güzelini bulamadım yaz ver
00 Yorumla
3 ayAnnenden kalan bir yüzük olabilir
11 Yorumla
Soran3 ayKimse o kadar değerli olmadı daha benim için
3 ayAyıcık çiçek çok isterdim çok tatlı bence
121 Yorumla
Soran3 ayGerçekten mi
- 3 ay
Evet hiç almadım
Soran3 ayKıyamam ya
- 3 ay
🥲 içimiz buruk neyse bize de alan nasıl olur ya yapacak bir şey yok
Soran3 aySen kesin dinle ilgili bir okul okuyon
- 3 ay
Evet niye 😅
Soran3 ayKonuşma tarzı öyle
Soran3 ayHayat nasıl gidiyor
Soran3 ayorada misin
- 3 ay
Sen kimsin
Soran3 ay?
- 3 ay
Burdayım
Soran3 ayNasılsın
- 3 ay
İyi sen
Soran3 aySoruya gidip cevap verir misin
Soran3 ayNeden cevap vermiyorsun
- 3 ay
Gidemiyom soruya iftira atmam bana ne milletle uğraşamam
Soran3 ayNeden gidemiyon
Soran3 ayGitde xper kasayım
- 3 ay
Bilmiyorum uğraşamam cevabımı verdim başka yerde kas
Hediyenin değerini niyeti belirler.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayelinle yaptiğin bir şey ver misal cıkoata büketi benim işe yaramadiğini gormediğim kız olmadi
00 YorumlaAlınmaz yapılır
00 Yorumlafotograf albümü yaptirabilirsin
00 Yorumla
3 ayNiye maddi değeri düşük özellikle niye söyledin
01 Yorumla- 3 ay
Para y0k
Senin varlığın ona zaten armağan kardeşim
00 YorumlaKendi emeğinle bir şeyler hazırlayabilirsin
03 Yorumla
3 ayAlınır neden alınmasın 🦋
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayBunu söyleyeceğine çalis al
02 Yorumla
Soran3 ayParam var zaten tek akıllı sen misin? Pahalı bişey alırsak yanlış anlar diye böyle sordum
Cevap sahibi3 ayYaaaa uzaaaaaa
Gizli Üye(36-45)3 ayöyle bir hediye yok
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayKıza hediye alınmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayParfüm veya bir buket çiçek
00 Yorumla
3 ayDüşük alma para harca azıcık
11 Yorumla
Soran3 ayPahalı bişey alırsak yanlış anlar diye böyle sordum
Çerçeve resminiz kar küresi gül
01 Yorumla