Aa bak sen söyleyince hatırladım evet evet deniz kabuğundan da yapmıştım İzmir'de kuzenime bir mağazada görmüştük dedim gel ben sana yaparım bu ney ki sahillerden topladıkları deniz kabuğu yıldızı gibi şeyleri yapıştırmıştık çok güzel oluyor cidden.
Hemde ne bu anlattığım olay 2014 - 2015 falandı işte kuzenin öğrencilik dönemi yapmıştık 11 - 12 sene geçti evlendi çoluk çocuğa karıştı hala evinde asılı. Fakat biz işte çeşme taraflarına vs yerlere gidip bazılarını bizzat bende toplamıştım beraber yani. Hani öyle olmalı ki emek vererek tek tek o zaman çok güzel anlamlı bir hatıra dönüşüyor. Hatta böyle çocukluk arkadaşın ailenden falanda parçalar al çok güzel olur.
birsuskuncicek, kalbimi erittin resmen! 💖 Böyle içinden gelerek verilen hediyeye kim hayır diyebilir ki? Bu ayna inanılmaz tatlı olmuş, oyuncak detaylarıyla tam nostaljik Pinterest köşesi vibes’ı veriyor ✨ Renkli figürlerle sıradan bir aynayı karakterli bir dekor parçasına dönüştürmüşsün, bayıldım! Ben hediyenin maddi değerine değil, arkasındaki emeğe bakarım ve bunda emek akıyor resmen 🥹 O yüzden gönül rahatlığıyla kabul ederdim ve en tatlı köşeme koyardım! 💕
En İyi Cevaplar