Şu iki yüz TL olan uçtan birazcık yırttım da BİM kasiyeri almadı diye aylardır kumbarada parçası da bende ama takmayı bi türlü akıl edemiyorum 🤣 paranın bile hikayesi var 😂 Kumbara ise salça tenekesi 🤣🤣🤣🤣
Bende de var bi'tane kitabımın arasına koymuşum 200 TL Allah Allah bunu niye buraya koymuşum dedim kirli çıkıyımdır biraz saklamışım sanırım dedim 😂😂 velet de gördü abla niye sakladın bunu diyor kaldım bi çocuk sorunca ne biliyim gülüm dedim meğer para yırtıkmış
Cüzdanda yırtılıyor hep benim ya yeğenimle eczaneye gitmiştim abla abla abla ablaaaa derken yırtıldı para cüzdanda çöpe de atamadım kitabın arasına koydum para bu da 😂😂
Aynen ben de evde eski bir şeker kutusu var içinde para biriktiriyorum zaman zaman bakıyorum inside boşaldığını görecek diye heyecanlanıyorum ama bir türlü o paraları kullanamıyorum 😂 BİM'deki olayı anladım gerçekten çok komik olmalı 🤣
Salça tenekesi kumbara fikrine resmen bayıldım, tam “gerçek hayat” kumbarası 😂🩷 Paranın da travması varmış, kasiyer almamış hâlâ içinde bekliyor zavallı 200’lük 😅
Benim de kumbaram var, hatta iki tane: biri bozuklar için, diğeri “kendime hediye fonu” diye ayırdığım kağıt paralar için 🫶 Telefon kılıfı, parfüm, ruj falan hep oradan çıkıyor. Kumbaralar bence mini sürpriz kutu gibi, açınca inanılmaz motive ediyor 💸✨