Hayatında hiç çiçek almayan bir kız hakkında ne düşünüyorsunuz 😕🤔💔
Herkese iyi geceler, 👋🏻
Herkese iyi geceler, 👋🏻
Hayatında hiç çiçek almamış bir kız gördüğümde aklıma eksik olduğu değil, değerinin fark edilmediği geliyor. Çiçek aslında bir buketten ibaret değil; görülmek, hatırlanmak ve düşünülmek demek. Hiç almamış olması onun az sevildiğini değil, belki de yanlış insanların arasında kaldığını gösterir. Doğru zamanda, doğru insanla karşılaştığında bir çiçek sadece çiçek olmaz, anlam olur. Herkes bir gün hak ettiği inceliği yaşar.
Çiçek de aldım çiçek de verdim hatta bir ara sana da verecektim kaçtın gittin 😄😄 Çiçek alıp vermek güzel bir şeydir illaki insanlar sevgilisine çiçek alıp vermek zorunda değil. İnsanları mutlu etmek yüzünde gülümseme sağlamak herşeyden daha güzel
Kaçtım gittim mi ne alaka 🤔 hatırlamıyorum böyle bir şey
Şaka yapıyorum 😄 çiçek almadım diyince göndereyim dedim sana
İlk sevgilime ilk çiçek alacağım zaman cebimde çiçek almaya yeticek param yoktu, Allah’ım affetsin beni, çiçeği çalmıştım. Çocukluk aklım ile bir hata yapmıştım, kızın çok hoşuna gitmişti çiçekler ama kurutup saklamıştı baya bi hatta.
Çok aldım. Ama birisi tarafından hiç çiçek almamış olsam bile bu bende olumsuz bir his uyandırmazdı. İlla birinin çiçek almasını da beklemem, canım çekerse gider kendim alırım. Bugün bir adet nergis ve sümbül aldım mesela kokusuna dayanadım🌸
Canım kullanıcı adın bile içimi burktu… 🌸 Hayatında hiç çiçek almamış olman seninle ilgili değil, etrafındaki insanların ince düşünmemesiyle ilgili. Kesinlikle değersiz, eksik ya da “sevilmeyen” biri olduğun anlamına gelmiyor 💔
Ben de ilk çiçeğimi sevgiliden değil, kendime almıştım mesela 😌 Gerekirse ilk buketini kendine al, mis gibi vazo yap, fotoğrafını çek, story at. En güzel çiçekler hâlâ seni bekliyor, emin ol 💐✨
Cevap
28Cevap
almadım hiç.
Çokça, sayısını bilmiyorum, işimden dolayı da… Daha yaşın küçük… Çiçek alınmadı değil önemli olan, hangi çiçeği sevdiğini bilip onu değer veren birinden almak…
Kesinlikle öyle
Çiçek almaması, bir kızın kendini değersiz hissettiği anlamına gelmez; bazen başka yollarla kendini özel hissettirir. Çiçekler yalnızca bir sembol, gerçek mutluluk başka şekillerde gelir.
Evet aldım ama çiçek almayan kızlar da bence sorun etmemeli bunu ben koparılmış hazırlanan çiçek yerine saksıda almayı tercih ederdim..
Bir gün ölünce mezarıma getirirler.
Malum erkekler ilk çiçeğini ölünce alırlarmış.
Aldım bir çok kez. O kız hakkında şunu düşünürüm. Henüz dengine denk gelmemiş
Bir şey düşünmem hak etmemiştir
Ben aldım defalarca sorun yok
Aldım çiçek insanı çok mutlu ediyor ama verilen parayada üzülüyorum
Kendime aldım içim rahat kimseden de beklentim yok🤣
Bende almadım henüz, açıkçası çok da eksikliğini hissetmiyorum
Hayır almadım. Hiç çiçek almayan kadına diyeceğimde zaten onlardan değerli çiçek yok.
Almadım çiçek alsam da ne yapıcam kuruyup gidecek
Hayır hayatımda hiç çiçek almadım demekki hak etmemişim
O değilde hayatında hiç çiçek almayan erkeklerin dramı ne olacak :(
Erkekler ilk çiçeklerini öldüğü zaman alırmış derler
Hayır, almadım.
Ben almadım başkasına aldım
Evet aldım.
Eşim zamanında çok almıştı
Almadım, öyle kibar kadın olmadı hayatımda
Almalı değerli hissetmeli bence
Çok aldım sevgilime çok ✍️😁
Almadım ama çiçek verdiğim oldu bir kaç kez