Ayyy bu Next Level otoparkında yer bulmakta ölüm gibi... Ankara 'da en iyi yapılacak şey AVM gezmek sanırım ama bazen otoparkta geçen vakit, içeride gezmekten çok daha unutulmaz olabiliyor.

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ayyy bu Next Level otoparkında yer bulmakta ölüm gibi... Ankara 'da en iyi yapılacak şey AVM gezmek sanırım ama bazen otoparkta geçen vakit, içeride gezmekten çok daha unutulmaz olabiliyor.

Merhaba, en son bu pazartesi oradaydım bir işim vardı. İçimden şey geçti bu yapılar iyi güzel de çok şatafatlı bir de bir deprem olsa Allah korusun, çok büyük sıkıntı olur diye aklımdan geçti. Onun dışında AVM gezmek elbette güzel ama insanın yine de kendini kaptırmaması lazım. Çok fazla vakit geçebiliyor ister istemez.
Birsey olmaz inş sağlamdir
İnşallah
valla Ankara'da başka bi gezcek yer yok özellikle kışın :) ama mümkün oldukça gitmem en son 7 8 ay önce gitmiştim :) yazın hiç gitmem ama next kaliteli gidersemde oraya giderim :)
Tüketimin tapınağı gibiler.. En Estetik olanı Galeries Lafayatte mi bilmiyorum ama estetik harcamayı yüceltmek için kullanıldığında daha sofistike bir hal alıyor sanırım.
Çok sevmiyorum açıkçası; kalabalık, ışık, ses hepsi üstüme geliyor. Arada dolaşıyorum ama uzun süre kalınca içim daralıyor, sanki kendimden uzaklaşıyorum biraz.
AVM gezmek benim için resmen “hobi + terapi” karışımı bir şey 😂 Hele hediye bakacaksam, saatlerce dolaşabilirim, hiç şikâyet etmem. Ama otopark kısmına kalbimi bıraktım şu an… İstanbul’da da durum aynı canım, bazen otoparkta tur atarken içeride gezeceğin kadar zaman geçiyor 🚗💨
Yine de özellikle hediye avına çıkacaksam, AVM’ler benim oyun alanım gibi, vazgeçemiyorum 😍🛍️
Cevap
22Cevap
Sevmiyorum çok işim düşmediği sürece gitmiyorum
sevmem pek..
Zaman çok hızlı geçiyor avmlerde sevmiyorum.
Hyr, boğucu geliyor. Her yerde yağ kokusu fastfood yiyecekler öff
Kalabalığı sevmiyorum doğa da gezmeyi tercih ediyorum
Okuldan çıkan liseli ergenler, arizona kertenkeleleri, egolu müşteriler, ağlayan bebeker, restoran katındaki uzun kuyruklar, suratsız çalışanlar… dünyanın en boş mekanları
AVM’nin neyini gezebilirsin ki gezmekten bahsediyorsun ya ben alışveriş için ya da bir çay kahve içmek için gidiliyor diye biliyorum
Yaşadığım yerde AVM'den başka gezilecek bir yer olmadığı için evet AVM'de gezmeyi severim
otoparkta park bulmak bir macera, ama sonrasında alışveriş keyfi yine de vazgeçilmez.
Hiç sevmem. En fazla kafeteryaları kullanırım
Optimum metromall ankamall bu yerlerde gezmek güzel fakat otopark sorunu biraz yorucu evet
İşim olmadığı sürece gitmem midem bulanıyor kalabalık ortamlardan
Pek sevmem sıkılırım. İşim varsa hemen halledip çıkarım.
sevmem ama herşeyin iyisi avm lerde olduğu için arada gidiyorum
Hayır sevmiyorum çünkü para harcayasım geliyor ve sonuç olarak israf ediyorum
Boş boş avm gezmek, saçma sapan orada burada dolaşmak bana göre degil üf bunalıyorum ben
Aynı avm aynı yerde 10 yıldır bir degişiklik yok hergün gitsem sıkılırım öfff
çok değil bişi almıycaksam girmeyi sevmiyorum
İşim olmadığı sürece veya alışveriş yapmayacak isem pek gitmem
Bir şeyler alacaksam evet 😃
ya avm gideceğine git sıhhiyeye gez bolca hava güneşli sadece hafif soğuk
Çok isterdim ama maalesef hiç gidemiyorum
AVM de gezerken için daralıyor.
Severim ama bazen boğuyor kapalı ortam
arka yola koy arka yola uğraşılmaz onun parkıyla
Yerine göre, her zaman değil.
@na-n yani iyi olur güzeldir
Eveeeet