Oda arkadaşım hep eşyalarımı kullanıyor napacağım?

Kendisi izin istiyor ütümü kullanırkentabiki alabilirsin diyorum ben de hani sonuçta ihtiyacı var yok demiyorum ancak bu kız birinci sınıf ve ara tatilde eve gitti geldi artık kendine ütü alması gerektiğinin farkında sonuçta bizde var bizden görüp aa demekki ütü alınıyormuş demesi lazım ancak almamış. Ben de ütüyü sürekli dolaptan almamak için masaya koyuyorum ancak ne zaman ortalıkta görse kullanabilir miyim diyip alıyor bir şey diyemiyorum ben de. Bir ara sıvı sabun ortak sanıp benimkini kullanmış🤦🏻‍♀️. Kız benden yaş olarak küçük olduğu için ses çıkarmıyorum olabilir diyorum fakat bu kız lisede de yurt ortamında kalmış yani biliyor yurt ortamını. İlk dönem ütüsünün olmaması normal ancak ikinci dönem alması gerekirdi hep benimkini kullanamaz ki sizce ne diyim bu kıza? Ayrıca bugün odada Türk kahvesi yapmıştım diğer kız şey diyor neymiş de Türk kahvesinin kokusunu sevmiyormuş kokuyormuş bu soğuk havada pencere açıyor kendisi affedersiniz bok kokuyor ama. Gerçekten dolabı bir ara aşırı kötü kokuyordu ve ter kokuyordu sürekli. Sizce bu kıza nasıl ayar veririm?
Oda arkadaşım hep eşyalarımı kullanıyor napacağım?