Kaşık, (Eşim benim kaşığımı ilk yıllarda kullanamadı, ama ben daha sevdiğim ilk gün ısırdığı çikolatayı yemiştim, kaşık ne ki, ama şimdi eşim de benim kaşığımı tiksinmeden kullanıyor. Zaman meselesi)
Saç fırçası da...
Olmayacaklar:
Deodorant kullanmam, kadın kokusu sürmem üstüme. ERKEĞİM, BANA TERS.
Diş fırçası olmaz, ikimizin de midesi kalkar.
Kulaklık ben takmam ama eşim takıyor benim kulaklıkları.
2'miz de jilet kullanmıyoruz. Epilasyon denen bir şey var.
Çorap, ayak numaralarımız ben 45,5 eşim 37... Ben onun çorabını giysem yırtarım, o benim çorabı giyse külotlu çorap giymiş gibi olur.
Kişisel dediğimiz şeyde kim olursa olsun beraber kullanılmaz. Mesela tırnak makası beraber kullanırsan hastalık gelebilir. Çorap hastalık gelebilir. Tarak keza vs vs. O yüzden bazı şeyler ortak kullanılmamalı.
Bardak, yastık, havlu, kulaklık, kaşık, tarak, deodorant erkek kokusu olduğu için kullanmam ama bi sakıncası yoktur ama rolon olmaz bunlar ortak her zaman olmaz ama tiksinmem sanırım
Bazıları asla ortak kullanmam 😂 Mesela kulaklık, tırnak makası, diş fırçası, traş bıçağı, saç fırçası kesinlikle herkesin kendi olsun canımcım. Hijyen önemli 💅
Bardak, kaşık, yastık, çarşaf zaten evde ortak gibi düşünülüyor, onlarda sorun yok. Deodorantta da sprey ise ortak kullanım daha mantıklı, roll-on aslaa. Eş olunca bile bazı sınırlar tatlıdır 😄💖