Trendyolda iade ürününü yanlış satıcıya gönderdim, satıcı kabul etti ama geri alamadım ne yapmalıyım?

Arkadaşlar Olay şu Ben trendyol'da Yaklaşık 1 sene evvel 4 tane hoparlör satın aldım üçünü iade etmek şartıyla beğendiğim hoparlör bende kalacak ve diğerlerini iade edeceğim diye düşünerekten öyle bir şey yaptım fakat iadelerden birine dalgınlığımdan beğendiğim hoparlörü yani yanlış kargoyu iade ettim ve karşı taraf satıcı bu İadeyi kabul etti ardından Ben satıcıyla telefon üzerinden konuştum dedim Size yanlış kargo gönderdim diye onlar da doğruladı dediler ki evet bize böyle bir kargo geldi fakat depoya bakmamız lazım Biz size haber vereceğiz deyip kapattılar sonra ne onlar haber etti ne de ben ulaşabildim ne zaman arasam telefon düşüyordu aramadan trendyol destek ile konuştuğumda da bana bunun hakkında bir şey yapamayacaklarını sadece satıcı ile iletişime geçebileceğimi söylediler fakat ben trend yolunda bir aracı site olarak böyle bir şey de mesuliyet alması gerektiğini düşünüyorum sonuçta biz tüketici olarak satıcıdan çok buna aracılık yapan trendyola güvenerek alışveriş yapıyoruz diye düşünüyorum şu anda sizce alabileceğim en doğru karar yapabileceğim en mantıklı şey nedir acaba?

Trendyolda iade ürününü yanlış satıcıya gönderdim, satıcı kabul etti ama geri alamadım ne yapmalıyım?