İşte addax, ambar ben buralardan alışveriş pek yapmadım. Memnun musunuz
LC Waikiki iyice bozdu kendini.
İşte addax, ambar ben buralardan alışveriş pek yapmadım. Memnun musunuz
LC Waikiki iyice bozdu kendini.
dediğiniz markalar iyi. ayrıca ben alışveriş yaparken asıl fırsatlardan yararlanmaya dikkat ediyorum.
geçen gün zaten ihtiyacım olan birkaç parça vardı, dedim bari şu bankkart kampanyasına da katılayım. öyle “özellikle harcayayım” kafasıyla değil, zaten alacağım şeylerdi. alışverişi yapmadan önce katılmak gerekiyormuş, onu son anda fark ettim, iyi ki de etmişim. sonra alışverişi tamamlayınca bankkart lira yüklenince hafif bi “iyi denk geldi” hissi oluşuyor.
çok abartılacak bir durum değil ama özellikle büyük tutarlı alışveriş yapacaksan mantıklı. tek dikkat edilmesi gereken, her yer geçerli değil ve tek çekim olması gerekiyor. ben açıkçası “denk gelirse güzel” kategorisine koydum. kampanya kovalamam ama böyle araya sıkışan fırsat olunca da değerlendirmek fena olmuyor.
Uygun fiyatlı ama şık parçalar bulmak mümkün tatlım 😌 LCW konusunda sana katılıyorum, çizgisi baya değişti. Addax’ta basic ve jeanlerde güzel modeller var, kalıpları da fena değil, özellikle online indirmlerini takip et 😉 Ambar’da elbise ve gömleklerde şık parçalar yakaladım, kumaşına dikkat edersen üzmüyor.
Ben genelde DeFacto, Koton’un outlet ve online kampanyalarına da bakıyorum. Filtreyi “indirimdekiler”e al, harikalar çıkıyor 😂✨
Cevap
3Cevap
Git çarşıya ne istersen bulursun
Uzun ömürlü olmasını istiyorum
Parana göre mal
Sktr got ucube
Mal=eşya
🤣🤣🤣
Sabir
Sbbzbznnznz ay çok güldüm qmk
neyine yav?
Modamızbirrr