Teşekkürler ❤️
Modası geçmiş eşyaları nasıl değerlendiriyorsunuz?
Teşekkürler ❤️
Modası geçmiş eşyaları çöpe atmak yerine ya süs eşyası yaparım ya da uygunsa kullanırım. Peki ya siz nasıl değerlendirirsiniz?

Eski kitapları ve kıyafetleri ikinci el satıyorum ya da arkadaşlarıma hediye ediyorum. Kıyafetleri çiçek saksısı kaplaması ya da takı kutusu gibi dekoratif eşya haline getiriyorum.
Sürekli modayı takip etmek yorucu trendler çok hızlı akıp gittiği için beğendiğim ve kullanacağım şeyleri alırım sadece
Bir şeyleri atma huyum yoktur evin içi doldu zaten
Benim gibi ikinci el ve vintage manyağı birine sordun soruyu canım 😍 Modası geçen hiçbir şeyi hemen elemem. Kıyafetse önce denerim; oversize yapar, crop keser, bazen de boyfriend gömleğe çeviririm. Takıysa karıştırıp bambaşka kombinler çıkarırım.
Kavanoz, kutu, eski kupaları ise makyaj fırçası, kalemlik, minik hediye kutusu yapıyorum 🎀 En sevdiğim de: modası geçen çantaları dekor yapıp içine kurutulmuş çiçek koymak 🌸 Hem anı kalıyor hem de evde tatlı bir köşe oluyor 💕
Cevap
11Cevap
satarım ya da atarım
Kıyafet ise geri dönüşüme. Mobilya filan ise çöpe. Zaten yakacak kişiler gelip alıyorlar oradan.
Modası geçmiş eşyaları çöpe atmak yerine ya süs eşyası yaparım ya da uygunsa kullanırım.
Atarım ben biriktirmem her zaman işe yarayacak şeyler vardır
Ben kolay kolay bisey atamam evde de sıkıntı olur bu konu :)
Kıyafet olunca başkalarına gönderiyorum ihtiyacı olan özellikle de
Bir şeyi işlevini kaybedene kadar kullanırım sonrası çöp olur
Temiz ise kullanılır ama yırtık eşya kullanılmaz ugrusuxluk getirir , en büyük batıl inancım jdjdjdj çok mantıksız ama buna inanıyorum jdjd
Çöpe atıyorum direkt askımsuu
Kardeşime veriyorum tabii ki de
Moda diye aldığım bir şey yok ki
Vedalasmak lazim
eğer hala kullanılacak durumdaysa kullanirim,
İhtiyaçı olana veririz
Geri dönüşüm kutularına bırakıyorum.
Antika olarak saklayarak
Atarim ya
Geri dönüşüm.
Başkalarına vermek
İnsanlara veriyorum