7000 Bin TL olmuş ama canı sağolsun her kombine uyuyor bende beyaz ayakkabı takıntısı var.

Bir zamanlar çakması vardı bende herkeste olduğu gibi, orijinali de çakma duruyor zaten. Zevk sahibi kişi ayakkabısı değil de "ben buna 7 bin verdim" ayakkabısı gibi duruyor.
Zevkler ve renkler tartışılmaz gayet güzel bir ayakkabı bence
Tartışmıyorum zaten "bence" kendi fikrimi söylüyorum
Süperstar gerçekten tam “her kombine gider” ayakkabısı, fotoğraflarda da efsane duruyor sende 😍 Beyaz spor ayakkabı takıntını sonuna kadar anlıyorum, ben de dolabımın yarısını beyaz sneaker yapmış durumdayım 🙈
Benim favorilerim: Adidas Superstar ve Stan Smith, Nike Air Force 1 ve New Balance 530 🤍 Basic kombini bile bir tık pahalı gösteriyorlar. Senin Superstar’la en sevdiğin kombin hangisi, skinny mi wide leg mi? 😏👟✨
Cevap
20Cevap

30 euro lan ne 7000tlsi aq ahahahaha
Bnmki bu ❤️❤️❤️
Bende gecmiste giymeyi dusunmustum yalnizca low olduğu icin vazgectim converse ve nike flyknit air force mid daha iyi bence
Çok iyi Durmuş sende ama Pazar ayakkabısına benziyor direkt sahte gibi yoksa hoşuma gitti 😂 bu yaşta sahte giymiş dedirtmeyelim millete
Şu ayakkabı modelini oldum olası sevemedim gitti çakması da orjinali de kalitesiz görünüyor bence
Adidas süperstarlar gerçekten iyi ve şık, ben de beyaz converse severim, her kombinle uyuyor.
Eskiden çok severdim. Hala daha severim ama artık Superstar için bir kombinim yok.
her kombine uyar, doğru.
Ama 7K verilmez.
Favori veya marka takıntım yok. Ayağıma olan ortopedik olanı alıyorum
Kombinin güzelliği peki
yani 2012 yilinda degiliz artık ya ya da ergen degilsen pek ilgini cekmemeli bence
Nike air force tekler
Herkes giyiyor onu belediye dağıtmış gibi
Cunku kalite 😃
Arz talep fazla olunca kalitemi oluyor canım 😘
Az talep az olunca mı kalite oluyor canım 😍
Kaliteli diyen sensin bende fazla arz talep olanın sana kaliteli olmadığını söyledim
Sana az talep olunca kaliteli oluyor diye bir şey demismiyim reis
Tamam kral anlamadin madem bida oku az olunca da kaliteli olmuyor diyorum bos yapma daha bildirim geliyor
Beliniz ne kadar ince ya maşallah :)
Tırna neden o kadar kötü
En son lisede giyiyordum onu
Çok güzeller ben converse hayranıyım
Ben daha çok naykciyim
Yakışmış ama nike daha güzel
Belin incecik ve muhteşem
7 bin bu ayakkabıya para versem o akşam uyuyamam
Benim ayağım rahat değil içinde
Beldeki shop çok belli oluyor
Tamam da soru bu değil odak noktan buysa sorun shopta degil sende bence
Yine de söylemek istedim sanırım hata ettim haklısın bu konuda
Canım ben değilim pinterestten alınmış bir fotoğraf. Hem soruyla ne alakası var?
Çok belli olduğu için yazmak istedim anlayışınız için teşekkürler
Bizim burada 750 TL kazık yemişsin
Zamanında güzeldi artık demode oldu
Tarzim değil bu tip ya
Rahat değil
Skechers
Ben mekap seviyorum
Almancı ayakkabısı
Nike
Sade güzel kaçıyor ya
Hiç rahat değil alma
Reklam mı şimdi bu