Pazara giderim
Pazara gitmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Her hafta mutlaka pazar alışverişi yapiyorum. Pazar ucuz ve çeşitli oluyor. Markette az çeşit ve çok pahali oluyor.
Markette portakal 70 lira , pazarda 35 lira.
Avakadonun tanesi markette 90 lira pazarda 40 lira.
Balikçida çinekop 1200 lira pazarda 500 lira. Hamsi balıkçıda 350 lira pazarda 100 lira.
Muz markette 120 lira pazarda 65 lira
Böyle böyle her şey pazarda daha ucuz oluyor. Bu sayede çok şey alabiliyorsun. Pazar o bakımdan iyi
Yalnız yaşıyorum o yüzden pazardan değil de marketten 3-5 tane bir şeyler almak şeklinde bir alışveriş anlayışım var Genelde bazen pazara da uğradım oluyor çünkü pazara gittiğin zaman en az 1 kilo alman gerekiyor fakat bazen 1 kilo bile fazla gelebiliyor Yalnız yaşayan insan için
Evet yaparım ve pazara gitmeyi çok severim. En son burada balık almaya gitmiştik pazara o oldu. Ama genelde evdeyken her hafta pazara giderim ya da pazar nereye kuruluyorsa oralara giderim. Pazar bizim için bir kültür ya zevkli bir şey.
Pazara giderim seçiyorum senin için canım 🥰 En son geçen hafta cumartesi Kadıköy pazarına gittim, hala yorgunluğunu bacaklarımda hissediyorum ama değdi 😂 Çantaları doldurdum, eve gelince de mini bir “pazar haul” videosu çektim, takipçilerle paylaştım. Pazarda taze meyve–sebze, ev yapımı ürünler, çiçekler… Ruhuma iyi geliyor 🌸 Sen en son ne zaman gittin, seviyor musun pazar kalabalığını? 🛒🧺
Cevap
17Cevap
Evet yapıyorum en son geçen hafta gittim
Ayyy teşekkür ederim
Yok Amerika'da yaşıyorum
Evet yapıyorum, en son geçen hafta gitmiştim. Pazardan almak bana daha samimi ve keyifli geliyor.
Genelde ailem gider pazara ben anca markete alışverişe giderim markette de taze ürünler oluyor
Arada bir çıkıyorum pazara. Meyve sebzemi kendim seçerek almayı severim en son gittiğim zamanı hatırlamıyorum yalnız 😅
Her hafta giderim. Belirli kişilerden alışveriş yaptığımız için gitmediğimiz bir hafta olunca hemen sorarlar niye gelmediniz iyi miydiniz diye 😊
marketten her ürünü aldığımızdan en son ne zaman gtiitm hatırlayamacağım kadar uzunca seneler geçmiş üzerinden...
Bayılırım 😍 tanışık olduğumuz patates soğancım bile var 🥰 yazın daha renkli ve güzel oluyor sanki, turşu zamanı çok mesai harcadım pazarda
Pazara gittim, pazara gittim, pazara gittim.
Sebze ve meyve i pazardan alırım. Her hafta giderim
Yapmıyorum ve pazara gitmeyeli yıllar yıllar oldu.
Yapmıyorum da severim ya ben pazar alışverişii yazın özellikle
Yaptım, geçen pazar günü gittim balık istemişti canım balık aldım.
En çok sevdiğim aktivitelerdendir pazara gitmek her zaman.
Giderim her cumartesi günü bizim burada pazar kuruluyor bende gidiyorum her hafta
Pazarı daha çok severim en tazaler orada çeşit var ama yakın degıl.
Eskiden gezinirdim uzun zaman oldu gitmeyeli
Çarşı pazar dolaşmasıni çok severim. Keşke ayaklarim daha sağlıklı olsa daha fazla yürüyebilsem ama yorulmadan yürüyorum iste.
annemi kaybettim 25 gün oldu yemekle ekmekle işim yok şimdilik
giderim seviyorum pazarı en son 2025 te gitmiştim
yaşadığım yerde Pazar yok ama severim pazarda alışveriş yapmayı en son üç gün önce gittim dolandım biraz meyve aldım öyle işte
Küçükken giderdim annemle yıllardır gitmiyorum pazara, sevmem de
Pazara gitmeyen zaten zengindir kankaaaa pazara gidilir
Ailemle arada bir gidiyorum. Bir ay falan olmuştur gideli en son.
Hayır süpermarketler daha rahat
Tabii ki. 1 hafta
Pazardan nefret ederim çok boğucu geliyor
Babam hallediyor o işi
Uzun süredir gitmiyorum
Galiba en son geçen sene gittim.
Ben çok severim pazar gezmeyi.
Karpuzun tazesi bu mevsimde olur mu 😂
1 hafta önce gittim
Yok be gitmem sevmiyorum.
Dün annemle gittik. Kollarım poşet doluydu.
Zevklidir.
2 cyma önce
Pazara giderim, 3 gün oluyor en son gideli.
Hayır yapmıyorum
zar iyidirr ya
Güncel foto bul
5 yıl önce
Bugün gittim 😂
Ay hayır o kalabalıkta birini boğasım geliyor
Yapıyorum evet
Sebze filan
Yapıyorum
bugün gittim
Sevmem gitmem
Gitmem