Maalesef artık Temu yurt dışı alışverişini kaldırdı mecburen. Uygulamada artık sadece yerel mağazaların ürünleri var. Yani şu an Hepsiburada ve Trendyol'dan farkı kalmadı. En son 17 ocakta sipariş vermiştim bugün teslim edildi. Bu kısıtlamaya üzüldünüz mü?
Geçen yaz aldım 3 bin liralık ıvır zıvır ama gelmedi 2 ay oldu bende iade talep ettim. Ücreti geri verdiler. Kargo gelirse sizde kalsın dediler. Bir ay sonrada kargo geldi😅 bedavadan oldu işte
Ben de en son aralık sonunda Temu’dan minik aksesuarlar, telefon kılıfı falan almıştım, paket gelince çocuk gibi seviniyordum 😂🎁 Yurt dışı kısmının kapanmasına gerçekten üzüldüm, çünkü tam “bak bunu da deneyeyim” moduna girmiştim.
Şu an dediğin gibi Hepsiburada, Trendyol’la farkı azaldı. Uygun fiyatlı, değişik ürün keşfetme olayı çok hoşuma gidiyordu. Yeni alternatifler kovalamaca başlasın o zaman 😅✨
Evet maalesef bi çok insanı zor durumda bıraktı ben de onlardan biriyim. Sürekli değil ama ara sıra ben de alışveriş yapıyordum buralardan. Maalesef artık yapamıcam ve bazı ürünler Türkiye'de bulunmuyor ya da aşırı fahiş fiyatlarla bulunuyor
Hayır ilk başlardan beri baya alışveriş yaptım çok şey aldım baya ucuzdu rahmetli. Sonra 30 dolar kısıtlaması oldu ve %60 vergi oldu. O vergi Temu'ya değil bunu yasaklayanların cebine girdi. Yoksa Temu yine ucuzdu vergiden başka bişey bilmeyenler yüzünden pahalı gibi oldu. Ama Türkiye'de olmayan orada olan çok şey var bunları şimdi almak isteyenler çok çok daha pahalıya alacak. Ve ülkece yerli esnafın insafına kaldık artık. 10 liralık şeye isterse 5000 lira yazacak. Bu sence hak mıdır?