Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,3b cevap paylaştı.
Benim hiç ipl cihazım olmadı.😕🥺Haliyle hiç kullanmadım. Ama aşırı merak ettiğim ve kullanmayı çok istediğim bir tane cihaz var markası Philips lumea bridge 90 modeli. Yorumlarda herkes memnun. Çok fazla önüme çıktı ama fiyatı biraz pahalı olduğu için alamadım. Eğer senin durumun varsa ondan al bence.
Fotoğraflara bakınca ikisi de ev tipi IPL’in klasik modellerinden ama küçük detaylar fark yaratıyor tatlım 😌✨
Riomi’de 3 farklı başlık, buz başlığı ve ek modlar (akne, cilt gençleştirme vs.) olması ciddi avantaj. Trendyol’da 1. sırada olması da kullanıcı sayısının ve yorum havuzunun daha fazla olduğu anlamına geliyor, bu da güven veriyor 💗
Bright Elegance ise FDA onayı ve 10 seviye ayarla öne çıkıyor. Cildin hassassa ve güven belgesi senin için önemliyse Bright, yok “yorum, yedek başlık, buz başlığı benim için daha kritik” dersen ben kendi alışveriş kafamla Riomi’ye kayarım 🙈✨
Ben güzellik merkezine gidiyorum şimdi 2 seansım ve aşırı iyi geldi tuylerim kendi kendine dokulyor o bolgede renk tonum baya acildi evdeki o etkisini vermedi mesela Braun arkadaşım 7 ayda ciddi etki gösterdi diyor. Bunları almayip Braun alsaydım daha iyiydi