Artık yüzümü kızarttım çiçek alır mısın dedim 100 liralık bir gül bile olur yani ben kocaman buketler istemiyorum ki her kadının hakkıdır en güzeli bana çiçeği ne yapacaksın dedi buna ne diyim ne söyleyeyim yani gram sevilmiyorum duygusu geldi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
5 ayBen bugüne kadar kimseden bir şey istemedim istemem de bir erkekten hiç istemem zaten aşık bile olsam bana şunu alır mısın demem seven insan değer veren kişi zaten sen istemeden böyle küçük jestler yapar
Benim için hediyeler bu tür şeyler önemli değil sevdiğini sevildiğimi hissetmek yeterli
Senin için ise bu tür erkeklerden hiç bir zaman fayda gelmez
Çiçek mi istiyorsun git kendine sen al
Kendini bu konuma düşürme lütfen20 Yorumla
En İyi Cevaplar
İsteyip de aldıktan sonra çok bir anlamı olmaz ki ama.
Herkesin sevgisini gösterme biçimi farklıdır bu seni sevmiyor anlamına da gelmez ki.
Çiçeği napacaksın demesi kırıcı olmuş bu ilişkiyi yaşayan sensin ve kadınlar hisseder sevilip sevilmediğini ✨00 Yorumla
Aşkı çiçeğe yükleyerek karşıdakine haksızlık yapıyorsun. Senin sevgi anlayışın bir çiçekle doluyordur, onun da kendince farklı yöntemlerle sevgisini gösteriyordur. Kendi istediğini değil, onun gösterdiğini fark etmeye çalışırsan, sevgiyi görebileceğini düşünüyorum.
10 Yorumla
Lan benim sevgilim olsa benden çiçek istemesine gerek bile yok ya millet elindekine nasıl davranıyor biz bulamıyoruz ya haketmiyor hiç nasıl sevgili oluyorsunuz bunun gibilerle ne buluyorsunuz bunlarda
33 Yorumla- 5 ay
Dndjdjdjd
- 5 ay
Selam
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
5 ay
Bu cümle maalesef iki şeye işaret ediyor tatlım 😔:
Ya maddi konuda aşırı takıntılı ve romantizmi “gereksiz masraf” görüyor, ya da duygusal olarak senin ihtiyaçlarını önemsemiyor. İkisi de sağlıklı değil.
Çiçek, aslında “benim için ufak da olsa çaba gösterir misin?” demek. “Çiçeği ne yapacaksın?” diyen biri, “senin gönlünü hoş etmeyi” anlamıyorsa burada durup düşünmek lazım.
Onunla açık açık konuş: “Benim için mesele çiçek değil, kendimi değerli hissetmek.” de. Hâlâ aynı tavırdaysa, problem çiçekte değil, ilişkide canım 🌹💔✨00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
73
Cevap
44Cevap
Gizli Üye(18-24)5 ayİlişkilerde iki farklı 'sevgi dili' çarpıştığında tam olarak bu sessiz depremler yaşanır. Senin için çiçek bir 'sevgi yatırımı' iken, onun için 'işlevsiz bir nesne' olabilir. Fakat asıl problem çiçeğin kendisi değil, senin bir arzunu dile getirmene rağmen onun bunu bir 'mantık süzgecinden' geçirmeye çalışmasıdır.
Romantizm, tanımı gereği mantıksızdır. Çiçeği vazoya koyarsın ve solar; ama o solana kadar geçen sürede hissettirdiği 'değerliyim' duygusu kalıcıdır. Sevgilinin bu pragmatik (faydacı) bakış açısı, ilişkinin diğer alanlarında da senin duygularını 'gereksiz' bulmasına yol açabilir. Sevilip sevilmediğinden ziyade, 'anlaşılıp anlaşılmadığını' sorgulamalısın. Çünkü birini sevmek, onun dünyasında neyin kıymetli olduğunu (sana saçma gelse bile) kabul etmektir."
10 Yorumla
5 ayKiro çünkü
Klasik türk ilişkisi bu yüzden turklerden olmaz diyorum
Anlayissizlar daha da sayardim da neyse
Iliski granting onunla kadın cinselligi erkek de sevgili ilgiyi vermez
Bu ne yani ben erkek kardeşimle böyleyim
Abi abla kardeş olunuyor boş ver sevgi nedir ilişki nedir nasıl yasanmalidir biliyorlar mi ki böyle birisiyle sevgili olma
10 Yorumla
4 ay
Yol vermeli sevgilin.
00 Yorumla
5 aySeni soyletecek hale gelmesi ayrı bir vaka, ancak söylemene rağmen ne çiçeği diyorsa geçmiş olsun.
2 seçenek yapabilirdi ; 1-Alacak gücü olmasa Ne çiçeği birtanem sen en guzelisin derdi en azından gönül kirmazdi.
2- Elbette hayatım ne demek, kusura bakma sana bunu soylettigim için deyip butcesince bir şey alabilirdi...00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayYani ben de kadınım ama gerçekten cicegi ne yapacaksın, bir insanın seni sevip sevmediğini sana çiçek alıp almaması ile ölçmek mantıklı değil. Adam sana ne yaptı, seni korudu mu, sana değer verdi mi, sana bir insan gibi davrandı mi. Bunlar önemli yani. Çocuk gibi cicek almadı hadi küsüyorum gibi bir tavır hoş değil. Çocuk değiliz ki biz.
00 Yorumla
5 ayAz beklenti cok huzur 💆🏻♀️ ben bisey istedigimde istiyorum getir yap demiyorum aa ne güzel cicek falan derim mesela mutlu oldugumu gosteririm eşim alır bunu herseyde böyle yapıyorum her konuda ve hep tutar
10 YorumlaSen zaten sevilmiyorsun ki sevgi dileniyorsun. Sevdiğinin ne istediğini anlamayan önemsemeyen kişiden bir halt olmaz.
30 YorumlaBunlar ufak gibi görünür ama bence de erkekten hiçbir şey istememelisin he diyeceksin ki çiçek bile mi evet çünkü bu senin konumunu düşürür
21 Yorumla- 5 ay
@Yasmin997 bencede
5 ayBana gelseydin sana buket yaptırırdim. Nerden bulursunuz böyle kazmalari bilmem. Hayatını bitirmek istiyorsan onla devam et
28 Yorumla- 5 ay
Kadın olduğunu sananlar her zaman nerde bir ergen dengesiz ağlatan varsa onun peşinde it oluyorlar. Hak ediyorlar aglatilmayi... Ağlatma yani görecek göz yok omlarda
- 5 ay
Ne yazdığına bir bak. Ne söylediğinden haberin yok anlaşılan
5 ayBence sen sevgiyi çiçekle ölçeceğine başka şeylerle davranışıyla lafıyla her aldığı ya da yaptığı sıradan şeylerde aklına gelip gelmediğle ölç kendi evine giderken aldığı ya da yaptığı güzel şeylerde aklının ucundan geçiyormusunun geçiyormusun ona bak ayrıca ben çiçek veya hediye türü şeylerin göz boyamak için yapıldığını düşünüyorum
00 Yorumla
5 ayCanli çiçeklere yazık oluyo solup gidiyo iki gün sonra boş ver çiçeği her kadın daha pahalı hediyelere layık. Sen kendin çiçek sin. Senin değerini bilen zaten sen demeden alır.
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 522 cevap paylaştı. Çiçekçi önünden giderken bunu oraya doğru it. Aaa bir şeyin var mı derken güllerden al. Oradan da kaçamaz öküz jssjjssj
01 Yorumla
Soran5 ayKendi düşünsün istiyorum ama buda çok mantıklıymış😄
G*ötüme takacağım deseydin. Odunluğa bak.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayBöyle şeyler istenilmez, karşı değer veriyorsa düşünür içinden geldiği için alır, sen bunu söyledin ve o verdiği cevaba hala onunla devam ediyorsan sana bol şanslar.
30 Yorumla
5 ayÇok kaba bir cevap … Çiçekler sana feda olsun gaza gelip sinirlenmek yerine değerli davranan biri olup olmadığını sorgula ve emin ol
10 Yorumla
5 ayAslında senin ihtiyacın olan şey çiçek değil.. önemsenmek , değer görmek. Çok arkaplana atmıs seni.
10 Yorumla
5 ayBir insan en azından sevgililik döneminde bir kıza 2 kere çiçek almalı ama ince ruhlu olmayan insan evlenince de aynı olacak insandır.
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 583 cevap paylaştı.
s 5 ayAza razı olursan azı bulursun. Buketler alan hemcinsinden neyin eksik? Ha çiçek şart değil ama istiyorum dediğin halde yapmıyorsa sevmiyordur..
10 Yorumla
5 ayŞöyle erkeklere kendinizi heba ettiriyorsunuz.
20 YorumlaAynen yeniyor mu içiliyor mu? 🤨
Ama gül 🌹al gül suyu yapacam artanı ile gül reçeli yaparım dersen o ayrı tabikide 😁
00 Yorumla
5 aySevgilin haklı 3 gunluk solacak cicegi getirmenin bi manası yok seni mutlu ediyo huzurlu hissediyosa varsın cicek eksik kalsın
00 Yorumla
5 ayBen de anlamıyorum ve çiçek almaktan nefret eden bir erkeğim. Neden kızlar bu kadar çiçekte ısrarcılar anlam veremiyorum.
00 Yorumla
5 ayHerkesin sevgisini gösterme stili farklıdır çiçek almıyordur ama bir şekilde sevildiğini hissettiriyordur sana tek bir şeye bağlı kalma.
00 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 425 cevap paylaştı.
5 ayGtume sokacam deeee aaaa. O ne demek, bunun ne yapması mı olur. Bir çiçeği çok görenler evlenince her şeyi böyle sorgular. Çekilecek dert değil.
00 Yorumla
5 ayGram mıdır bilmem ama pek sevgi yok gibi. Ben bile kırıldım yani. Ben olsam gerekirse yoldan toplarım çeşit çeşit çiçek.
00 Yorumlanasıl insanlarla berabersiniz ya sen istemeden o alması lazim
08 Yorumla
Soran5 aySen kendi hemcinsini aşşağlayan bir kadınsın sen cevap verme zaten asalak senin gibisine denir
5 ayZaten sevilmiyorsun, yeni mi anladın? Sana her hafta en az bi kez buket alması gerekir seven erkeğin.🌹
01 YorumlaAdam doğru söylemiş ne yapacaksın çiçeği. Adam sana ömrünü vermiş
019 Yorumla
Soran5 ayKöyüne dön
Soran5 aySen girme bereketi kaçar amca
- 5 ay
Valla amcacim, bu iş senin isteyip istememen ile ilgili değil. Benim isteyip istememem ile ilgili. O yüzden çok düşünme sen orasını:) yahu ne zorunuza gidiyor onu da anlamak zor. Adam çiçek almayı sevmiyor işte. Bunu sevgili olmadan önce düşüneceksin. Bu adamı bir süre tanıdın sonuçta.
Soran5 aySevdiğine bir çiçek alamıyorsa oda köyüne dönsün ne diyim
Soran5 ayİnan ki umrumda değil böyle diye diye soğuttunuz kendinizden sevdiğinize sahip çıkmak arkasında duvar gibi durmak zor geldi şimdiki erkeklere ben ne sormuşum kadın zorbalığı yapmaya gelmişsin buraya
- 5 ay
Yahu niye kadın zorbalığı yapayım. Ben hayatımda ki kadına gayet iyiyim. Senin tercihin değil mi bu adam? Yanlış tercih yapıp niye adamı suçluyorsun? Tercih senin, soğumuş adam yüzünden. Adam gibi adam tercih edeceksiniz o zaman. Yanlış tercihinin suçlusu ben değilim Pikachu. Bol şans
Soran5 ayLaf söyledi bal kabağı iyi geceler sana
Soran5 ayNiye olmasın ciddiye alınmıyorsun şu an kavga mı edeyim seninle öyle bir vaktim yok iyi geceler dedim işin yok uyursun sandım bu kadar boş vaktin varsa uyursun diye düşünmüştüm
Soran5 ayBen yaşıyorum zaten tercih ettiğimi bak bu sitenin amacı soru sormak adıda kızlar soruyor benim burada soru sormam çok normal diyalog kurmak bu konu hakkında konuşmak istedim gelip kendi kendine ömrünü vermiş diyosun kimsenin kuru ömrü lazım değil 100 liralık çiçek kimse o parayla batmazda zenginde olmaz
- 5 ay
Evet soruları okuyorum. Adam almıyor demekki. Neyi şikayet ediyorsun. Ayrıl gitsin o Zaman. He ayrılmıyor musun? Şikayet etme abicim. Burada sizin soruları görünce, ülkemdeki genç erkekler için dua ediyorum. Allah'tan bu nesilde genç değilim. Yengende çok saygılı ve feminendir.
Soran5 aySöyle bırakmasın seni inan başkası seninle uğraşmaz ayrıca burada niye geziyorsun mutluysan gençlerde sana bayılmıyor inan amca
Soran5 ayBirini arıyorsun demedim ben niye buradasın mutluysan dedim sen anlamak istediğini anladım iyi sabahlar
- 5 ay
Mutluyum burada da soru cevaplıyorum Abicim. Bunun neyini sorguluyorsun. Bundan sanane? Arkadaş çoğunuzun ilişkisi toksik, işiniz gücünüz şikayet. Siteyi görüyorum soruları okuyorum. Demiyor ki biriside yahu bu niye böyle. Konu da benim niye burada olduğum değil. Senin tercihlerinin sonucunda neden mutsuz olduğun. Bu kadar basit. Sen soruyorsun ben cevapladım. Engel atmanda bir tercih bunu değerlendir.
Soran5 aySen iyi misin ben mutsuzum demedim sevilmiyor hissettim çiçek almadı dedim ben sevmem zaten benimle vakit geçirmese geldin burada ömür vermiş diyorsun ben napıyım ömrünü ben tüketmek için yanında değilim iyi gelmek için yanındayım onun değerli hissettirmek ayrı muhtemelen ben büyüksün ama ne yazık ki bunu anlayamıyorsun
5 ayAyrılll öküzden bide hala sevgilim diyon töbe ya hahakdf
10 YorumlaDüşüncesiz biri belli ki çok yorulursun bununla yol ver gitsin
10 Yorumla
5 ay100 liralık gülmü 😁
Abla o paraya gülün sapını vermezler.
Gülün tanesi 300 lira 😁12 Yorumla- 5 ay
100 liralık gül hâlâ var Mardin'de yaşıyorum
- 5 ay
Yaşıyosunuz bu hayatı bee 😁
Mardine selamlar
İstemesen kıymeti olurdu
İsteyerek alan kişiden ne hayır beklenir ki10 Yorumla
5 ayÇiçek alma inceligni göstermeyen biriyle ne ugrasion vur gtune tekmeyi
11 Yorumla
3 aySevmediğini düşünme, adam sadece mantık yürüten bir tip olabilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 aySevilmiyorsun ve sana deger vermiyor knka sen söylemeden alması gerekiyordu. O sana 1 tane kuru gülü almaz, elalemin oglu gelir bir tane çelenk verir knka. Hiç öyle deme
00 Yorumla
5 aySevgilinse alabilir. Cicegin lafı olmamali.
00 Yorumla"Çiçeği ne yapacaksın?" 😂😂😂
Biz erkekler niye böyleyiz ya!
00 Yorumla
5 ayÇiçek alırmsıın ne ya içinden gelmediyse dilenci gibi isteme şunlardan
00 YorumlaDoğru demiş adam cicek ne işe yarar baklava işte beraber oturun yiyin tatlı yiyin tatlı konuşun 😀
00 Yorumla
5 ayAnanin yumurtaliklarina sokup reçel olana kadar karistircam deseydin lâ havle vela yaa
00 YorumlaBen çiçekle mutlu olmam. Bana mutfak eşyası alsın daha çok mutlu olurum barsak tabak tencere vs
00 Yorumla
5 ayİnsanin kuru cicek kadar vs. Değeri olmali ya … sal gitsin
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 449 cevap paylaştı. Yani almıyorsa ya kabullenirsin ya yolunu ayırırsın al denmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)5 ayÇiçek-sevgi 🤔 sevgiyi değerlendirmek icin ilginç bir test. Ya paranoyaklik var ya harbiden sevmiyor ki hissettirememis ota çiçeğe indirgemissin.
00 YorumlaBir çiçek kadar bile değerin yokmuş batır dikenleri gitsin
00 Yorumla
5 aySeviliyorsun sadece tipik erkek reaksiyonu 🦉
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ay100 tl çiçek mi var. en kötüsü 800-1000tl... Bugün 2500 gitti zaten içine ve yüzüne boşalmak için kızın... Sen çocuğa al. zaman harcıyo sana.
00 YorumlaEğer seni mutlu edecek farklı şeyler yapıyorsa süprizler hediye almalar kıyafet vs çok takılma ama hiç birini yapmayıp sana bu itham da bulunuyorsa bi gözden geçir derim çünkü erkekler sevdiği kadınlara yatırım yaparlar
00 YorumlaSevilmeden sevmek var ya o daha beter yani senin istemen saçma onun öyle demesi daha saçma
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayAlmiyorsq ayril bana al dedim almadi ayrildim cok mutluyum
00 Yorumla
5 ayDesene çiçeği bişey yapmam önemli değil senin düşünüp alman ne yapıcaksın ne ya saçma sapan cevaplar böyle insanlara katlanamıyorum cidden
01 Yorumla
Soran5 ay3 yıl sonra aşıık oldum birine aptal gibi oda böyle biri bir çiçek çok görülüyor
5 ayYani sene de bir alınsa yeterli ya.. devamlı çiçek alıcağına başka şeyler alsın jdkdk. Çiçek fuzili olur devamlı alınınca
00 YorumlaAy bunu da sormayın😂o zaman o sevdiği bir şeyi alsın ya da almasin bir şey Allah'ım ne dertler var
00 YorumlaAyrıl bence yorumlarda parası yoktur falan diyenler olmuş parası olmasa düsünceli biri olsa çiçeği ne yapıcaksın demez sevmiyor seni
00 YorumlaAyrıl abla emin ol 100 tllık cicek alacak parası var ama sana layık görmüyor kendini bisey saniyo ya boşuna bu canım zaman kaybetme
00 YorumlaAt gitsin canım yapma. Balik bastan kokar. mesele gul degil verdigi deger
10 Yorumla
5 ayAyrıl, sakın evlenme, berbat bir hayatın olur
01 Yorumla- 5 ay
Çok cimri olur böyleleri
5 aySevilmiyon kardeşim seven insana cicek istiyorum demene gerek kalmaz o zaten alır
00 Yorumla
5 ayKısa ve öz kırılma ama seni sevmiyor bir erkek olarak söylüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)5 ayilişkiden beklediğin şeye bağlı evlilik istiyorsan bile bu adam isterse evlenir (misal) ama 30 senede evli kalsanız çiçek alma gibi bir adeti olmayacaktır çünkü çiçeği gereksiz olarak kodlamış
00 Yorumla- Devamını Gör (57)
Devamını Gör(102)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Sevgiliden çiçek istedim, "çiçeği ne yapacaksın" dedi. Sizce sevilmiyor muyum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler