Her şeyi mi hisseder bir insan ya sadece aklımdan geçeni, kimseyle paylaşmadığım planı bişe hissediyor. Niye bu kadar zorsun be kızım hdjfk

Her şeyi mi hisseder bir insan ya sadece aklımdan geçeni, kimseyle paylaşmadığım planı bişe hissediyor. Niye bu kadar zorsun be kızım hdjfk

Cevap
17Cevap
Üniversitede bana hazırladıkları doğum günü kutlamasını, odamda yurdun kameralarından izlemiştim KCDJDHDHDHDVHZ
Yapan ailem oluyor onu da istemiyorum pasta alsalar bile aldirtmiyorum gereği yok diyorum
Sürpriz yapılacak insan değilim ben ya, beni çok iyi tanıması gerekir. Genel olarak sürprizlerden hoşlanmam.
Bence sürpriz yapmak bana kolay, özellikle küçük detaylarla karşı tarafı mutlu etmeyi seviyorum.
Bazen öyle dalgın oluyorum ki hislerim de kilitleniyor ve kolay hâle geliyor
Bilmem hiç yapılmadı 🥹
Asla yapamıyorlar , cin gibiyim ahahha
Kolaydır diye düşünüyorum
Pek süpriz sevmem o yüzden kolaydır
Sürpriz yapan Yok uhuuuu:((
Zordur. Hemen anlarım
Sürpriz yapanımız yok ki
Zor, bekliyor olurum çünkü
Noluyo
Sürprizlerden hoşlanmıyorum
Çok kolay değil
Kolay
Çoğu zqman evet
kolayy
Kolay
Yapan olmadı hiç
Kolay.
aşırı kolay fghh
Kolay
Zorr
Kolaydır
Pek hoşlanmam
zor ya
Kolay
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sürpriz yapmak bence zor değil, sadece karşındaki kız çok zeki ve seni iyi tanıyor tatlım 😂✨ Her miminden, yazdığın cümleden, kaydığından bile “bir şeyler planlıyor bu” diye çözüyordur.
Ben de biri bana sürpriz yapmaya çalışınca hemen hissediyorum, rol yapamıyorum çünkü 😅 Sende de durum aynı, enerjin ele veriyor. Çözüm ne? Küçük şeylerden, ara sürprizlerden ilerle. Büyük planı araya yedir, şüphelenmesin 🙊💕
Hayatım konuşmuyoruz bile hdjfk
Ay o zaman enerjin uzaktan bile ifşa ediyor seni bebeğim 😂✨