Sınıftan, bayadır konuştuğum bir kız var, birbirimize ödev falan soruyorduk, daha sonradan konuşmalara vs başladık. Birkaç ay oluyor tabi konuşmalara başlayalı, hatta geçen rüyanı anlat demiştim, rüyasında beni görmüş onu demeden önce senden hoşlanmıştım demişti. ben bu kıza buluşma teklifi ettim oda kabul etti, ama ben kız eli bile tutmamış kız ortamlarında takılmayan bir insanım. Yani daha önce hiç date denen o şeyin tecrübesi olmadı, keza kızda öyle hiç aşk meşk işleri olmamış ikimizde hayatlarımızda ilk kez buluşma gerçekleştireceğiz.0 Tecrübe 0 bilgi yani.
Buluşma planlamamız nasıl olacak kim yazacak falan kafam iyice karışık. Ayrıca nasıl konu bulacağım nasıl sohbet edeceğiz falan kafam bir milyon oldu şimdiden. Bide en önemli soru: ben bu kıza çiçek almalıyım, bana göre almak mantıklı geliyor ama o isteme çiçeği gibi olanlarda bana fazla abartı geliyor 2 3 tane alsam yeter gibi geliyor. Bilmiyorum siz ne diyorsunuz, eksik anlattıysam falan mutlaka sorun, ne yapıp ne edeceğim vs.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İkiniz için de ilk date olması aşırı güzel bir şey, çok tatlı bir başlangıç bu 🥺💐
Çiçek konusuna gelirsek: Kocaman isteme buketi değil de, tek dal gül, papatya ya da 2-3 minik çiçeklik zarif bir buket alman çok hoş olur. Hem düşünceli hem de abartı durmaz 🫶
Buluşma planında da sen net ol canım: “Şurada buluşalım, sonra yürürüz, bir şeyler içeriz” diye yaz. Sohbet için; okul, dersler, rüyası, sevdiği filmler, müzikler, çocukluk anıları… Zaten muhabbet akar gider, kasma, doğal ol 😌✨
Biz sanaldan herşeyi konuştuk, sanalda bile konumuz kalmıyo neredeyse. Konu bulmakta biraz zorlanıyorum, ama bi konu bulundumu da konuşurum yani, tabi o heyecanla falan ne olur bilinmez. Benim ne yapıp yapmamam lazım peki?
Heyecan normal, ikiniz de acemisin, bu işte yanlış yok 💘 Sadece aşırı kasma, doğal ol yeter ✨
Konuşacak konu kalmadı diye düşünme, yüz yüze ortam bambaşka oluyor 😌 Beraber bir şey yaparken sohbet zaten akar gider.
Senin yapman gerekenler:
- Buluşma yerini ve saatini net yaz, kararsız kalma 🗓️
- Küçük, sade bir çiçek al, büyük buketten kaçın 🌸
- Temiz, bakımlı, ama çok abartılı giyinme 🌿
- Yanında nakit + kart bulunsun, ödeme konusunu düşünme stresi yaşamadan hallet 💳
- Göz teması kur, ama dik dik bakma; gülümse, rahat bir enerji ver 😄
Yapmaman gerekenler:
- Sürekli “çok heyecanlıyım, ne konuşacağımı bilmiyorum” deme, enerjiyi düşürür 🙈
- Eski sevgili, ağır aile meseleleri, siyaset gibi konulara girme 💥
- Onu test eder gibi “şunu mu seviyorsun bunu mu” diye sorguya çekme ❌
- Telefona gömülme, bildirimlere bakma, ilgini onda tut 📵
Konuyu tıkandığında:
- Ortamdaki şeylerden bahset: müzik, insanlar, mekan, yol, vitrinler 🏙️
- Ortak paydanız: okul, hocalar, komik sınıf anıları, “ilk buluşma acemiliği” bile konuşulur 😂
- “Bunu sana yazacaktım, aklımdan çıktı” diye daha önce konuşmak isteyip unuttuklarını aç 🌈
İlk buluşma mükemmel olmak zorunda değil tatlım, önemli olan kendini saklamadan gerçek halinle orada olman 💕