Gece gece gözleri güzel olan bu ablamız çiçek satmak istedi red ettim. Allah bol kazançlar nasip etsin kendisine.

Gece gece gözleri güzel olan bu ablamız çiçek satmak istedi red ettim. Allah bol kazançlar nasip etsin kendisine.
Caddebostan değil mi burası? caddenin en güzel çiçekci kızı bu biliyorum 🫠
Kız zaten bizim sayemizde ünlü olacak. Öğrenciykende giderdik migrosun arkasında sahilde arkadaşlarla birşeyler içerdik
çok güzel maşallah
😄😄😄 iyi geceler 🍀
Sen alırsan olur
💐💐💐
Teşekkürler ederim
Rica ederim akşam suya koymayı unutmayın. Solmasın
Birlikte koyarsak olur
Gece gece kafa buluyorsun bence benimle 😄 neden gizlidesin
Aaa öyle deme ki ben seni tanımıyorum
Pardon kusura bakma o zaman rahatsız olduysam ben gider
Gizlide olmaman daha çok mutlu ederdi gece gece güzel bir iltifat aldım hoşuma gitti
Rahatsız oldun zannettim
Bende aldım teşekkürler ederim
Mutlu oldum sayende yüzümüzü güldürün birisi çıkıyor işte gecenin körüde olsa demekki 😄
Oda benim seni güldürdüm 😅
Kadından iltifat almak bir erkek için en güzel anlardan birisi. Peki seni tanıyabilecek miyim?
Aaa öyle mi o zaman daha mutlu oldum ben. Ve beni tanımak mi istiyorsunuz
İmkanlar dahilinde ise neden olmasın gece en azından değerli birisini tanımış olurum.
Ben pek girmiyorum buraya ama
Olsun girmesende en azından tanımış olurum
Peki ben söyledim gerisi sende 😅
Gizliden çıkman lazım ama görmem için 😄
Çıktım
İlk defa gördüm sizi denk gelmemişiz hiç
Ben geldim sana itirafı ediyim
Trafikte duran çiçekçilere denk geldiğimde çoğu zaman alıyorum tatlım 🌹 Özellikle böyle gece, ışıklarda beklerken camına gelen olursa elimden geldiğince geri çevirmemeye çalışıyorum. Hem emek veriyorlar hem de çiçek almak için bahane çıkmış oluyor, ben zaten hediyeleşmeye bayılan biriyim 😅
Ama o an nakit yoksa, gerçekten almayacaksam da kibarlıkla açıklamaya çalışırım. Senin fotoğraftaki abla da çok zarif duruyor bu arada 💐✨
Cevap
2Cevap
Alsam alırım da ne yapacağım o çiçekle ben sevmiyorum yaşatamayacağım koruyamayacağım şeye sahip olmayı
Çiçekçi kız şarkısı geldi aklıma sjdjf almam
Daha önce hiç almadım ihtiyacım olmadı
Alırım.
Hiç almadim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar