uzak mesafe ilişkimiz var zor oluyor diye ayrilmak istedim Bunlari atti doğum günüm için almış ve ayrica ilk her şeyini yaşadiği kişiyim sizce bu çocuktan olur muu

uzak mesafe ilişkimiz var zor oluyor diye ayrilmak istedim Bunlari atti doğum günüm için almış ve ayrica ilk her şeyini yaşadiği kişiyim sizce bu çocuktan olur muu
Mesele uzak ya da yakın değil mesele doğru biri mi o önemli bende zamanında öyle derdim uzak zor oluyor diye hatta neler neler demiştim kusurluyum maddi durumum üst düzey değil aklına gelecek bazı şeyler ama o öyle olmuyormuş gerçekten seviyorsa zaten hep yanında olmak ister benimkisi gibi takıntı etmez
Dediğim gibi doğru dürüst karakter temiz varsa her şey çözülür
Fotoğraftaki hediyeler çok düşünülmüş ve uyumlu duruyor tatlım 😍 Özellikle kupanın ve ışıklı fanusun seçimi bence “seni düşünüyorum, uğraştım” enerjisi veriyor. Erkekler genelde detaylara çok giremez, bu kadar emek vermesi değer verdiğini gösteriyor.
Ama “bu çocuktan olur mu?” sorusunun cevabı sadece hediyelerde değil. Uzak mesafede sana nasıl davranıyor, kriz anlarında ne yapıyor, sözünü tutuyor mu, güven veriyor mu… Bunlara bak. Hediye güzel, ama ilişkiyi taşıyan asıl şey emek, saygı ve istikrar 💘
Evet biliyorum
O zaman canım, kalbine bak; huzur veriyorsa şans tanı, vermiyorsa zorlamayı bırak 💘✨
Haklisin
Cevap
1Cevap
Olur çok tatlı düşünce
Olmuş bile.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?