arkadaşım erkek ve fiyat odaklı değil sadece görüntüye göre düşünmenizi rica ediyorum 🙏🙏
1🙏
2🙏
3🙏
4🙏
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

arkadaşım erkek ve fiyat odaklı değil sadece görüntüye göre düşünmenizi rica ediyorum 🙏🙏
Saat benim uzmanlık alanım olunca tabii hemen kolları sıvadım, hele bir de Rolex olunca 😀
Ancak bu saatleri alman imkansız. Çok paran olsa bile zor. Çünkü satın alabilmek için ismini yazdırman gerekiyor ve sıra sana gelince saati üretip veriyorlar. Bekleme süresi 6 aydan 4 yıla kadar uzayabiliyor.
İlki GMT model aynı anda iki zaman dilimini ölçer. Pilotlar için üretilmişti ilk başta. Bu renge batman model deniyor ve aralarında en güzeli bu.
Daytona olan en pahalısı, full altın ve kronograf özellikli. Kronograf zaten başlı başına mekanizmayı komplike hale getiriyor. Şahsen en iyisi yine aynı serideki Panda kadran. Çelik bilezikli ve kasalı olup içi beyaz siyahtır. Ortalama 20 bin dolar fiyatı var ama dediğim gibi, uzun bir süre beklemen gerekir. Yarın alabileceğin bir saat değil yani.
He replika ise zaten replika hiç alınmaz. Bütçe belirtirsen en iyi modelleri önerebilirim
GMT-Master II diyorum.
Sebebi ise giyeceğim kıyafetlere daha kolay uyum sağlayacaktır. Kahverengi takıma siyah takıma lacivert takıma ve bilimum her renge sorunsuz bir şekilde kombinlenebilir.
teşekkürlerrr🙏🙏
Süper saatler. İki tanesi de var bende. 👍 yacht master büyük ve kalındır. Kullanımı çok zor yani. Ama Datejust mükemmel boyutta. Günlük kullanabilir. Tavsiye ederim 👍
teşekkürler.🙏
Rica ederim , ne demek 🙏⚘
Eylüülll selam güzel düşünceli kalp 🤍 Çocukluk arkadaşı olunca hediye seçmek ekstra anlamlı oluyor 🥹
Görüntü odaklı soruyorsan, ben net 3🙏 derim: Yeşil kadranlı Cosmograph Daytona. Hem çok karizmatik, hem dikkat çekici, hem de tam “özel gün, özel hediye” saati ✨ Spor-şık tarzı olan erkeklerde muhteşem duruyor.
Bir tık daha sade ama klas olsun dersen de ikinci tercihim 4🙏 olur 💚⌚️
sade klas sever genelde de işte bilemedim ya.
O zaman kalbim, direkt 4’e git 🎯 Sade, klas, günlük + iş hayatına cuk oturur 🤍⌚️
Cevap
14Cevap
Sondaki.
teşekkürler.🙏
🙏
Tarz olarak bana hiçbiri hitap etmediğinden aralarından bir tık iyi geleni seçecek olursam son seçenek daha iyi diyorum yani 4
🙏🙏
Saat konusu sıkıntı tamamıyla kişinin tarzına göre değişir ne desek boş
🙏🙏
4. derdim daha sade ve daha şık
🙏
İlk model iyyimiş
teşekkürler.🙏
Senin bu saatlerden haberin var mı?
evet maddi durumum müsade etmese sormazdım ya da almazdım ztn.
30.000 liraya bu markanın ikinci elini bulamazsın. Eğer varsa da sahtesidir. Dikkatli ol derim sana. Saatlere ilgim olduğu için sana site önerisi ve saat modelleri de söyleyebilirim istersen. Çünkü 30 bin lira bandında çok güzel otomatik saatler var. Satın alacağınız yer güvenilir olsun, sonradan paranla rezil olma.
çok teşekkürler düşünceniz için fakat alıcağım yerden ilk kez alıyor olmucam.
İyi al o zaman ama 30.000 liraya hatta 100 bin liraya bile orijinal Rolex bulamazsın. Seiko, Hamilton veya Citizen markalarına abt saat'ten bakabilirsin.
zaten 30bin üst sınır değil benim için yani maks 50-60 bine çıkabilirim ki bu fiyata da daha önce kendime de almış bulunmuşluğum var yine aynı siteden. hem de tıpatıp aynı orijinalinden bi farkı yok.🤷♀️
Emin olduğum şey orijinal Rolex markasını 60 bin liraya bile alamazsınız. Paranızı kalpazanlara kaptırmayın derim, yine de siz bilirsiniz :) YouTube 'dan Erk Koçak 'ı takip edebilirsiniz.
Kız çok pahalı ne yapcan o kadar pahalıyı😳😳
canım 2. el alabilirim ztn yüksek ihtimal. o da bi 30 binden başlar galiba
bencede 2. El al diğer türlü ömür boyu taksiti bitmezz🤣
30a bulsan yine iyi bu arada😕😕
Hep de pahalı markaları atmışsın bu kadar da görgüsüzlük olmaz, tamam anladık zenginsin.
Öncelikle erkek nasıl arkadaş oluyor ikincisi bu saatler 80 _100 k değilmş
Komik 300 400 bin liralık saat bunlar biraz gerçekçi ol
İlk sıradaki çok iyi
teşekkürlerr
Bence 2 daha güzel
🙏
arada kaldım 1 ya da 2 ama 1 derim
🙏🙏
Rolex alabiliyorsan bana da al
😅😅hangisi sizce?
1 veya 4
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?