Alışveriş & Hediyeler Leke tutmayan duvar boyası öneriniz var mı, mat mı parlak mı hangi marka alayım? adrianinsesinde Takip Et Xper 7 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sarımsı olmasın gri de olmasin resimdekine benzer olsun. Suanda gri boya var onu iyi kapatsin Leke tutmayan duvar boyası öneriniz var mı, mat mı parlak mı hangi marka alayım? Cevapla Marka Soruları Resim Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
1başak1 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 5 ay Silinebilir boya alman lazım onun için zaten o boyalarında tam mat olanı yok yarı parlak yarı mat var marshall boya kullanıyorum ben. 0 2 Yorumla adrianinsesinde 5 ay Marshallda hangi rengi kullaniyorusunuz kod veya ismini verebilirmisiniz Yorumla 1başak1 5 ay Buz grisi kodunu bilmiyorum maalesef Yorumla
Lyraea Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 100% 5 ay Marshall sil - pak iyidir 0 2 Yorumla adrianinsesinde 5 ay Peki renk olarak ne onerirsiniz Lyraea 5 ay Dediğiniz şeylere bakarak aslında jotun markasının kuş tüyü rengini öneririm o da iyidir
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Silinebilir boya alman lazım onun için zaten o boyalarında tam mat olanı yok yarı parlak yarı mat var marshall boya kullanıyorum ben.
Marshallda hangi rengi kullaniyorusunuz kod veya ismini verebilirmisiniz
Buz grisi kodunu bilmiyorum maalesef
Marshall sil - pak iyidir
Peki renk olarak ne onerirsiniz
Dediğiniz şeylere bakarak aslında jotun markasının kuş tüyü rengini öneririm o da iyidir
Leke tutmayan duvar boyaları güzel